Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ανένταχτα-αρπαχτικά άτομα πίσω από γυναικείες φούστες !!!

Ποιά είναι αυτή η Αναστοπούλου Γιώτα που πήρε το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη και από 80 θέσεις τις έφτασε 200;;
Πού πήγαν τα χρήματα κύριε Δήμαρχε και για ποιό λόγο δεν έκανες κλήρωση των θέσεων όπως επιδιώκει η κυρία Αναστοπούλου σε άλλους Δήμους;
Τι κρύβεται πίσω από την περιβόητη κ. Αναστοπούλου η οποία αν μη τι άλλο θέλει από την μια να καταργήσει τα νόμιμα συσταμένα Σωματεία μικροπωλητών και από την  άλλη, να αρπάζει θέσεις χωρίς να ασπάζεται αυτά για τα οποία στέλνει έγγραφα στο αρμόδιο υπουργείο;
Και εαν κατά αυτήν ανήκουμε όλοι στην ΄΄ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄, η κυρία Ανατοπούλου Γιώτα ως στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γιατί δεν στέλνει έγγραφο στην υπουργό κ. Κατσέλη να της διηγηθεί τα περί πανηγυριού Νέας Σμύρνης, Εμποροπανήγυρης Παραμυθιάς, πανηγυριού Κηφισσιάς κ.τ.λ. στα οποία η ίδια πουλάει θέσεις και μάλιστα ΄΄παράνομα΄΄ ως ιδιώτης;
Ποιά είναι αυτή που αυτοσχεσιάζει την κατάργηση του συνδικαλισμού, αναφέροντας όλα τα Σωματεία ΄΄ως μπράβους΄΄ στις τσέπες των συναδέλφων μας;
Καλά που η υπουργός έχει έξυπνους νομικούς συμβούλους δίπλα της και γνωρίζει πολλά!!
Διαβάστε με ένα κλικ το έγγραφο ντροπής από κάποιους-βλάκες ΄΄δήθεν ανένταχτους΄΄!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Η υπουργός ξέρει επακριβώς ποιά άτομα από αυτούς που υπογράφουν στο έγγραφο είναι ΄΄ανεπάγγελτα΄΄.
Καλά αυτός ο Θανασάκης γιατί δεν δίνει λεφτά σπίτι του και αφήνει νηστικά τα παιδιά του;
Η Λέσβος ανήκει στην Ελλάδα!!
(υπάρχει στα χέρια μας και video)
Την λεσβεία πραγκωνήστε την!!
Σας βλέπει ερωτικά!!
Τα συμπεράσματα δικά σας!!