" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Τρίκαλα land


Τις επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθούν οι θέσεις για τις παράγκες στην ετήσια εμποροπανήγυρη. Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας ο Δήμος Τρικκαίων θα  ξεκινήσει τις επόμενες μέρες κάποιες εργασίες διαμόρφωσης του χώρου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα και να είναι όλα έτοιμα μέχρι την τέλεση της ετήσιας εμποροπανήγυρης, το Σεπτέμβριο.
Το Τρικαλινό παζάρι θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις Καρυές στις 14 Σεπτεμβρίου. Οι τιμές για τις παράγκες θα κινηθούν στα 420 ευρώ για τους Τρικαλινούς, σε 550 για τους υπόλοιπους συναδέλφους κατοίκους άλλων Δήμων (τιμές εκκίνησης), και 90.000 για το λούνα πάρκ, ενώ εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι από πέρυσι στις τιμές εκκίνησης περιλαμβάνεται και το κόστος κατασκευής των παραγκών και της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.


Θέσεις
Κατά την περσινή χρονιά οι θέσεις που διατέθηκαν αρχικά ανήλθαν σε 850 περίπου. Ήταν όλες των 3 μέτρων και καταλάμβαναν μήκος περίπου 3 χιλιομέτρων. Ωστόσο, τελικώς οι θέσεις αυξήθηκαν κατά 100 δεδομένης της μεγάλης ζήτησης. Ανάλογες αναμένεται να είναι και φέτος τόσο οι θέσεις, όσο και το μήκος της εμποροπανήγυρης (με μικρή απόκλιση αναλόγως της ζήτησης). Εντούτοις, εκείνο που έχει αποφασιστεί από την Δημαρχιακή Επιτροπή είναι φέτος ο αριθμός να περιοριστεί όσο γίνεται και οι θέσεις να μην ξεπεράσουν τις 850 παρά τη ζήτηση που διαφαίνεται ότι θα είναι μεγάλη.
Αλλαγές
Οι αλλαγές που θα ισχύσουν στη φετινή εμποροπανήγυρη επιβάλλονται από τη Νομοθεσία, και οι κυριότερες εξ αυτών είναι οι εξής δύο:
1. η διάρκεια της ετήσιας Τρικαλινής εμποροπανήγυρης θα είναι φέτος 7 ημέρες κι όχι 8. Δηλαδή θα διαρκέσει από τις 14 ως τις 20 Σεπτεμβρίου κι όχι ως τις 21 Σεπτεμβρίου ως είθισται και
2. σε ό, τι αφορά στις θέσεις, αυτές θα διατεθούν με κλήρωση ή ορισμό από τα Σωματεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris