Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στην φιλόξενη αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης το Σαββατόβραδο 7 τ’ Αυγούστου 2010, στην πάντα φιλόξενη αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, με είσοδο ελεύθερη, μας τραγούδησε με τη ζεστή και απαλή φωνή του, δικά του τραγούδια και άλλων μεγάλων συνθετών, ξεσηκώνοντας το κοινό στη κατάμεστη αίθουσα του ΙΤΗΠ. Ο ενθουσιασμός και η συμμετοχή των ακροατών όλων των ηλικιών στα τραγούδια του Αλκίνοου, ηλέκτριζε την αίθουσα και τους έξω χώρους, στους οποίους βρίσκονταν πολλοί θαυμαστές του, οι οποίοι δεν χώρεσαν στην αίθουσα. Ο δραστήριος Σύλλογος, κυρίως στα πολιτιστικά, «οι Φίλοι της Τήνου» κατάφεραν για μια ακόμα φορά να ικανοποιήσουν το κοινό της Τήνου με τη Βραδιά Τέχνης, που προσέφεραν. Έμεινε το παράπονο όσων επιθυμούσαν να ακούσουν από κοντά τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και δεν τα κατάφεραν λόγω έλλειψης χώρου. Προλόγισε στην εκδήλωση εκπρόσωπος του Συλλόγου «οι Φίλοι της Τήνου» και καλωσόρισμα έκανε ο Δήμαρχος Τήνου κ. Σίμος Ορφανός. Η διοργάνωση ήταν του Συλλόγου «οι Φίλοι της Τήνου» στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Τήνου – Καλοκαίρι 2010. Το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού συμμετείχε στην εκδήλωση με την παραχώρηση της αίθουσας. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο καλλιτέχνης με τη χαρακτηριστική γνώριμη φωνή του, προβλημάτισε, συγκίνησε, ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους, που έσπευσαν να τον ακούσουν και να τον θαυμάσουν.