" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Η κατάσταση η οποία επικρατεί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε όλο το μήκος της οδού Τοσίτσα, μεταξύ του Πολυτεχνείου και του Μουσείου, είναι εκτός από απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών.


Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης κατέθεσαν προς τον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» στις 15/7 την ακόλουθη ερώτηση:
Η κατάσταση η οποία επικρατεί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε όλο το μήκος της οδού Τοσίτσα, μεταξύ του Πολυτεχνείου και του Μουσείου, είναι εκτός από απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών. Συγκεκριμένα ο πεζοδρόμος της Τοσίτσα έχει καταλειφθεί από λαθρομετανάστες, τοξικομανείς, αστέγους, αναρχικούς και διάφορα άλλα περιθωριακά στοιχειά, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το άσυλο του Πολυτεχνείου, το «άβατο» των Εξαρχείων, αλλά και την αδυναμία της Πολιτείας να επιβάλει την τάξη, και προβαίνουν σε παράνομες πράξεις, ειδικά τις νυχτερινές ώρες είναι αδύνατον κάποιος πολίτης να διέλθει από το συγκεκριμένο δρόμο.
Συγκεκριμένα, το εμπόριο ναρκωτικών, το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών, οι κλοπές, οι βιαιοπραγίες, και οι επιθέσεις σε πολίτες είναι καθημερινά φαινόμενα στην συγκεκριμένη οδό, στην οποία είναι εμφανής η απουσία της Αστυνομίας, προφανώς για να μην θιχτεί το άσυλο των αναρχικών.
Συνεπώς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός,
  • Γνωρίζετε την κατάσταση που επικρατεί στον πεζοδρόμο της Τοσίτσα;
  • Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι τόπος υψηλής εγκληματικότητας και συνάθροισης περιθωριακών ατόμων, για ποιον λόγο δεν υπάρχει καθημερινή και 24ωρη παρουσία της ΕΛ.ΑΣ;
  • Τι προτίθεστε να πράξετε για την άμεση αποκατάσταση της δημοσίας τάξης στον κεντρικό αυτό δρόμο των Αθηνών, και την προστασία των Ελλήνων πολιτών από τα περιθωριακά αυτά άτομα τα οποία τον έχουν μετατρέψει σε γκέτο ναρκωτικών και εγκληματικότητας;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris