" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Αρχ. Ολυμπία: 3η Γιορτή Βιβλίου από τις 3 έως τις 25 Αυγούστου στο σταθμό του ΟΣΕ

Ξεκινά το Σάββατο 3 Αυγούστου η φετινή – 3η – Γιορτή Βιβλίου της Αρχαίας Ολυμπίας και ήδη ολοκληρώνονται οι τελευταίες προετοιμασίες στο χώρο που θα φιλοξενηθεί δίπλα
στο σταθμό του ΟΣΕ στο κέντρο της πόλης. Αναμένεται να συμμετάσχουν 30 γνωστοί εκδοτικοί οίκοι και θα υπάρξουν αρκετές εκδηλώσεις με παρουσιάσεις βιβλίων και τη συμμετοχή γνωστών συγγραφέων.
Εκ των οργανωτών η κα Θεοδώρα Ευσταθοπούλου – Ζαφειροπούλου μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στην Αρχαία Ολυμπία και την αγάπη που υπάρχει για το βιβλίο. «Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια γι’ αυτό και για την εποχή που ζούμε η οποία είναι πάρα – πάρα πολύ δύσκολη, το γνωρίζουμε όλοι, ιδιαίτερα οικονομικά, πιστεύουμε πως ένα βιβλίο μπορεί να χαλαρώσει, τους ανθρώπους, την ψυχή τους και τη σκέψη τους.

Πρώτα – πρώτα ξεκινάμε για τα παιδάκια που το έχουν πολύ ανάγκη, για να ασχοληθούν για να περάσουν κάποιες στιγμές από τις ελεύθερες ώρες τους τώρα το καλοκαίρι. Θα κάνουμε και διάφορες εκδηλώσεις από τις εκδόσεις «Ψυχογιός» θα έρθει η κ. Μπουλντούμη το Σάββατο στις 10 Αυγούστου και θα παίξει με τα παιδιά και θα παρουσιάσει και τα βιβλία της» είπε η κα Ευσταθοπούλου.

«Ελπίζω να έλθει ο κόσμος από όλη την περιοχή μας αλλά ευπρόσδεκτοι θα είναι και οι επισκέπτες που θα βρεθούν στην Αρχαία Ολυμπία». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Αυγούστου και θα είναι ανοικτή από το πρωί στις 10 έως τις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 5 έως αργά το βράδυ
. «Έχουμε 25 με 30 εκδοτικούς οίκους που μας στηρίζουν πολύ και φέτος ειδικά βοηθούν και οι εκδοτικοί οίκοι θέλουν να βάλουν περισσότερα βιβλία και αυτοί. Ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας μας υποστηρίζει για την διεξαγωγή αυτής της εκδήλωσης. Να πούμε πως πολλοί εκδοτικοί οίκοι βάζουν προσφορές, βάζουν τα βιβλία τους στη μισή τιμή οπότε θα είναι πολύ εύκολο για τον κόσμο να αγοράσει ένα βιβλίο» συμπλήρωσε η κα Ευσταθοπούλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris