" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:Τέλος τα χακουνα ματατα

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Αστυνομική επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε προχθές σε παραλία της Κατερίνης, όπου παρατηρείται έξαρση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Οι αστυνομικοί του τμήματος της περιοχής σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και την Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, πραγματοποίησαν ελέγχους στις περιοχές της Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης και της παραλίας της πόλης για την σύλληψη τυχόν μη νόμιμων μεταναστών και την πάταξη του παρεμπορίου.

Κατά τη διάρκεια των διενεργούμενων ελέγχων, προσήχθησαν 8 αλλοδαποί, 7 από το Μπαγκλαντές και 1 από την Ακτή Ελεφαντοστού, για έλεγχο της νομιμότητας της παραμονής τους στην ελληνική επικράτεια.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα παρεμπορίου και ειδικότερα:

• 34 ζεύγη γυαλιών ηλίου,
• 71 παιγνίδια,
• 9 γυναικείες τσάντες,
• 11 πορτοφόλια,
• 6 σφεντόνες
• 3 επιτραπέζια ρολόγια

Από κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου καταστράφηκαν άμεσα τα κατασχεθέντα, συμφώνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις, έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση, ιδιαίτερα στις τουριστικές περιοχές.

Παράγουν σημαντικά αποτελέσματα, που έχουν θετικό αντίκτυπο τόσο στο περιβάλλον ασφάλειας, όσο και στην καθημερινή ζωή των πολιτών. Παρόμοιες δράσεις, όπως επισημαίνει η αστυνομία, θα συνεχιστούν.

Πηγή: seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris