" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Εγώ και Εσύ μαζί για το χαμόγελο της Κρήτης!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ επιβεβαιώνουν την κοινωνική τους ευαισθησία και υπευθυνότητα οργανώνοντας μία μεγάλη γιορτή για τα παιδιά όλων των ηλικιών, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 στο χώρο του Δημοτικού Κήπου Ρεθύμνου.

Μετά την περσινή επιτυχία και συγκινητική συμμετοχή του κόσμου φέτος αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση στη μεγάλη αυτή γιορτή, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στη στήριξη του πανελλαδικού έργου του Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Πρόκειται για μία εκδήλωση χαράς και αισιοδοξίας, πολιτισμού και περηφάνιας όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν όμορφες στιγμές με πολύ παιχνίδι, χορό και τραγούδι. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ θα περιλαμβάνει περίπτερα με διάφορα είδη προς πώληση από επιχειρήσεις του νομού καθώς και ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ παιδιών.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη στήριξη των δράσεων του Οργανισμού, ο οποίος το 2012 καταφέρε να στηρίξει 41.897 παιδιά και τις οικογένειες τους.

Με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας αλλά και με την ευρύτερη συμμετοχή όλων, θα τα καταφέρουμε ώστε να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερα χαμόγελα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris