Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Παζάρι βιβλίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Θα λειτουργεί από τις 7 ως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Περίπτερο 5 της ΔΕΘ
Παζάρι βιβλίου διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΒΕ) στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΒΕ, στο παζάρι θα διατεθούν περισσότεροι από 500.000 τίτλοι βιβλίων όλων των κατηγοριών σε τιμές που ξεκινούν από 0,50 ευρώ ενώ η συμμετοχή των εκδοτών από όλη την Ελλάδα είναι σημαντική και τα βιβλία πολύ αξιόλογα. Το παζάρι βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 5 της ΔΕΘ-HELEXPO και θα διεξάγεται καθ' όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ, δηλαδή από τις 7 ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 4.00 μ.μ. ως τις 10 μ.μ. και τα σαββατοκύριακα από τις 10 π.μ. ως τις 10 μ.μ.

«Η ΔΕΘ είναι ένας θεσμός που έχει φιλοξενήσει και αναδείξει καινοτομίες, στην επιστήμη, στην τεχνολογία, στον πολιτισμό εδώ και περίπου 90 χρόνια. Είναι το βήμα νέων ιδεών και πρωτοβουλιών. Πιστεύουμε ότι οι επισκέπτες της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, μεγάλο κομμάτι από τους οποίους είναι και βιβλιόφιλοι, θα τιμήσουν με την παρουσία τους το ΠΑΖΑΡΙ ΔΕΘ 2013 εκμεταλλευόμενοι και τις χαμηλές τιμές σε πολύ αξιόλογα βιβλία που τους προσφέρουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Μπάμπης Μπαρμπουνάκης.