" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Συλλήψεις και τόνοι κατασχεθέντων στο κέντρο της Αθήνας

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν την Κυριακή στις περιοχές του Θησείου, του Κεραμεικού, της οδού Πειραιώς, καθώς επίσης στην πλατεία Ομονοίας, στην πλατεία Βάθη  και στις οδούς Ζήνωνος, Γερανίου, Κεραμεικού, Αγίου Κωνσταντίνου (φωτογραφία αρχείου).
Σε τρεις συλλήψεις αλλοδαπών, 11 προσαγωγές και κατασχέσεις τόνων ειδών παρεμπορίου προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας «Ξένιος Δίας» στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένα πακιστανός για κατοχή 721 κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων, ένας αφγανός για κατοχή ναρκωτικών και ένας υπήκοος Μπαγκλαντές για κατοχή 850 λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
Παράλληλα, κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου προς καταστροφή, το οποίο και παρέλαβαν τρία απορριμματοφόρα του Δήμου Αθηναίων, πέντε τόνων έκαστο. 
Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν την Κυριακή στις περιοχές του Θησείου, του Κεραμεικού, της οδού Πειραιώς, καθώς επίσης στην πλατεία Ομονοίας, στην πλατεία Βάθη  και στις οδούς Ζήνωνος, Γερανίου, Κεραμεικού, Αγίου Κωνσταντίνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris