" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Σύσκεψη για τα μαϊμουδάκια. Τέλος στην προώθηση μπανάνας.

Αποφάσεις για το ζήτημα της αναβάθμισης των υπηρεσιών αντιμετώπισης του παρεμπορίου, υπό το πρίσμα της επικείμενης ένταξης της Δημοτικής Αστυνομίας στο οργανωτικό σχήμα της ΕΛ.ΑΣ. και τη στενότερη συνεργασία με τα Κέντρα Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου των περιφερειών της χώρας, έλαβαν στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και της Ελληνικής Αστυνομίας, που  συναντήθηκαν για το ζήτημα του παρεμπορίου.
Στη συνάντηση από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας συμμετείχε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, Στέφανος Κομνηνός, ο οποίος συνοδευόταν από τον εκτελεστικό υπεύθυνο του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης του Παρεμπορίου (ΣΥΚΑΠ), Δημήτριο Μπουλούκο. Ενώ από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. παρόντες ήταν ο αρχηγός της Αστυνομίας, Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο υπαρχηγός, Αδαμάντιος Σταματάκης, και ο προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης του αρχηγείου, Ευθύμιος Λυγιδάκης.

Οι συμμετέχοντες αναφέρθηκαν αναλυτικά στο ζήτημα του παρεμπορίου και συζήτησαν τρόπους και διαδικασίες ενδυνάμωσης της μεταξύ τους συνεργασίας, αλλά και ενίσχυσης των μέτρων αντιμετώπισης του φαινομένου σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο. Διαπίστωσαν ταύτιση απόψεων και επισήμαναν τη βούληση των δύο πλευρών να εφαρμοστούν, στο πλαίσιο ενός κοινού σχεδιασμού, τα μέτρα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν.

Οι Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και Στέφανος Κομνηνός επισήμαναν ότι «το παρεμπόριο, το οποίο πλήττει την οικονομία της χώρας μας και την υγιή επιχειρηματικότητα, πρέπει να αντιμετωπιστεί και θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris