" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

55.000 ευρώ το Λούνα Πάρκ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων η δημοπρασία για το Λούνα Παρκ της καθιερωμένης ετήσιας εμποροπανήγυρης των Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr με συνοπτικές διαδικασίες την δημοπρασία την κέρδισε για ακόμη μία χρόνια η Μαρία Παναγιωτοπούλου προσφέροντας το ποσό των 55.005 ευρώ με αρχική τιμή εκκίνησης τα 55.000 ευρώ και καταθέτοντας όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Στην αίθουσα υπήρχαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι για το Λούνα Παρκ άλλα δεν κατέθεσαν ούτε δικαιολογητικά και φυσικά ούτε οικονομική προσφορά.

Η κ. Παναγιωτοπούλου δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση της από την Δημοτική Αρχή Τρικάλων κατά την προπέρσινη χρονιά όπου λειτούργησε και δεύτερο Λούνα Παρκ περιμετρικά της εμποροπανήγυρης στις Καρυές και ζήτησε την δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ώστε να μην υπάρχει ανάλογο πρόβλημα φέτος.


Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Αντιδήμαρχος Γιώργος Στουρνάρας διαβεβαίωσε ότι «Ο Δήμος θα κάνει τις δέουσες ενέργειες ώστε να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εμποροπανήγυρης».

Αυτό ικανοποίησε την κ. Παναγιωτοπούλου και δήλωσε ότι θα προσφέρει 500 δωρεάν εισιτήρια στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris