" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

"Eμφύλιος" για τα πανηγύρια στην Αχαΐα - Στην αντεπίθεση οι μουσικοί, που καταγγέλλουν όργιο φοροδιαφυγής

Το μεγάλο κόλπο που φέρεται να "στήνεται" κάθε καλοκαίρι με τον μανδύα το εθίμου των πανηγυριών, έχει προκαλέσει την έκρηξη του σωματείου Μουσικών Νιτιοδυτικής Ελλάδας και Αχαΐας.
Ήδη συντάχθηκε και εστάλη στον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έγγραφο , μέσω του οποίου οι μουσικοί της περιοχής ζητούν την εντατικοποίηση των ελέγχων, σημειώνοντας ότι προκειμένου να αποφεύγεται έκδοση των νόμιμων παραστατικών στοιχείων, οι εκδηλώσεις γίνονται με τις σφραγίδες εκπολιτιστικών συλλόγων και ποδοσφαιρικών σωματείων.

Τα μέλη του Συλλόγου φέρεται να έχουν επισκεφθεί πρόσφατα και εποπτικά στελέχη του ΣΔΟΕ, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του Σώματος στο "πάρτι της φοροδιαφυγής" που όπως υποστηρίζουν στήνεται κάθε καλοκαίρι στην Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή.

Αναφέρουν μάλιστα οτι εκτός από την μη έκδοση νόμιμων παραστατικών, συντελεστές υπογράφουν ότι έλαβαν πολύ μικρότερα ποσά από αυτά με τα οποία πληρώθηκαν για τις υπηρεσίες που παρείχαν.

Καταγγέλλουν επίσης, περίεργες διαδρομές με άτομα τα οποία εκμεταλλεύονται τις μεγαφωνικές εγκαταστάσεις, κερδίζοντας αδήλωτο χρήμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris