" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

3ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Δρυμό.

Ο σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας  με την υποστήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας και την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Δρυμού διοργανώνει στο Δρυμό, τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στις 10-11και 12 Αυγούστου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
-Σάββατο 10 Αυγούστου. Πλατεία Δρυμού και ώρα 21.00. Θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Ο Ονειροκυνηγός». Παίζουν οι ηθοποιοί Στέλλα Γρίβα και Κωνσταντίνος Πασσάς. H θεατρική παράσταση γίνεται με την οικονομική υποστήριξη του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσα

-Κυριακή 11 Αυγούστου. Πλατεία Δρυμού και ώρα 21.00. Οι σπουδαστές των Εκπαιδευτηρίων Πληροφορικής  Βόνιτσας παρουσιάζουν με πολυμέσα την εργασία «Οι Περιγραφές του Άγγλου περιηγητή WilliamMartin Leake για την ευρύτερη περιοχή της PALIMPEY (ΠΑΛΙΜΠΕΗΣ) την περίοδο 1805-1807 μ.χ ».
-Δευτέρα 12 Αυγούστου. Πλατεία Δρυμού και ώρα 22.00. Θα πραγματοποηθεί η κεντρική εκδήλωση του συλλόγου Δρυμιωτών και θα περιλαμβάνει:
1)-Βραβεύσεις μαθητών που εισήχθησαν σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.
2)-Βραβεύσεις αριστούχων μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου.
3)-ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με την εξαιρετική ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου.
4)-Ο σύλλογος Δρυμιωτών θα προσφέρει στους
παρευρισκόμενους δωρεάν μπύρες, αναψυκτικά, νερά, πίτες κ.λ.π
-Ο Σύλλογος Δρυμιωτών Αθήνας παρακαλεί τις νοικοκυρές του Δρυμού να φτιάξουν πίτες και φαγητά και να τα φέρουν στην κεντρική εκδήλωση του συλλόγου.
-Χορηγοί των εκδηλώσεων είναι: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΩΖΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ-ΤΑΒΕΡΝΑ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΑΙΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ, ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Β. ΤΖΕΦΡΙΟΣ,
ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ (ΕΝ ΠΛΩ) ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΚΟΝΤΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΒΡΑΧΝΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, ΒΛΑΝΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΥΜΙΩΤΩΝ-ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-   ΒΟΝΙΤΣΑΣ- ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΥΜΟΥ  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris