" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

52η Γιορτή του Κρασιού, στη Λεμεσό.

Στην καθιερωμένη του θέση, στο δημόσιο κήπο Λεμεσού, τοποθετήθηκε  η επτά μέτρων φιγούρα του βρακά, ο οποίος από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, θα καλωσορίζει τους επισκέπτες της 52ης Γιορτής του Κρασιού, στη Λεμεσό. 

Η διαδικασία τοποθέτησης του, που διήρκησε μισή περίπου ώρα, συνοδεύτηκε με τραγούδια του κρασιού, από τη χορωδία "Αρίονες" και στην παρουσία του πολιτιστικού λειτουργού του Δήμου, Κλέωνα Αλεξάνδρου, ο οποίος δήλωσε πως ο Δήμος είναι αποφασισμένος να διατηρήσει τα υψηλά επίπεδα της γιορτής, παρά την οικονομική κρίση που διέρχεται ο τόπος.

Σημείωσε πως δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου εισόδου, με το οποίο οι επισκέπτες θα δικαιούνται ένα μπουκάλι κρασί και πως στα 60 περίπου περίπτερα που θα λειτουργήσουν, θα γίνεται συνεχής υγειονομικός και αγορανομικός έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, συνέχισε, θα λειτουργήσουν τέσσερις σκηνές (δημοτικό κηποθέατρο, μπροστά από το βρακά, γήπεδο αντισφαίρισης και κουκλοθέατρο) που θα φιλοξενούν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αποκορύφωμα του οποίου θα αποτελέσει συναυλία της τραγουδίστριας Κατερίνας Κούκα, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Όπως είπε επίσης ο κ. Αλεξάνδρου, ενθαρρυντικό μήνυμα για συμμετοχή στη Γιορτή του Κρασιού περισσότερων οινοποιών από όλη την Κύπρο, αποτελεί και η πρώτη παρουσία οινοποιείου από άλλη Επαρχία και συγκεκριμένα από το Στατό της Πάφου.

Τα εγκαίνια της Γιορτής θα τελέσει, το βράδυ της 29ης Αυγούστου, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris