" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική και χορευτικά στο Μάνεσι Καλαβρύτων στις 16 Αυγούστου

Μία ξεχωριστή βραδιά προετοιμάζει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του γραφικού χωριού Μάνεσι Καλαβρύτων τον Αύγουστο στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Όπως αναφέρεται στο σάιτ Kalavryta news, οι συγχωριανοί, φίλοι και παραθεριστές περιμένουν να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν μαζί την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013 στις 19.30 το απόγευμα στο Μάνεσι με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΣ του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου είναι οι εξής:

Η γιορτή της Πίτας- την οποία έχουν καθιερώσει οι ντόπιοικάθε χρόνο- και περιλαμβάνει άφθονο κρασί και σπιτικές πίτες φτιαγμένες από τις νοικοκυρές του χωριού μας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και να χειροκροτήσουν το χορευτικό του συλλόγου της κοινότητας Μανεσίου που θα χορέψει την συγκεκριμένη βραδιά, στο οποίο συμμετέχουν πολύ νεαρές ηλικίες παιδιών και από τα γύρω χωριά.

Στη συνέχεια οι νέοι της περιοχής με τη μουσική της εποχής τους θα δώσουν το δικό τους ιδιαίτερο τόνο στη γιορτή. Θα είναι μία γιορτή της νεολαίας.

"Αυτό θα είναι το δικό μας αντάμωμα των απανταχού Μανεσιωτών και των φίλων του χωριού", όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris