" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

31η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Νύχτα εμπορίου και πολιτισμού στην Καλαμάτα

Με ανοιχτά καταστήματα και εκδηλώσεις
Μια διαφορετική βραδιά ετοιμάζει ο δήμος Καλαμάτας και φορείς της τοπική αγοράς, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και τη διαφήμιση της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, τη νύχτα του Σαββάτου 31 Αυγούστου προς Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια ιδέα του δημάρχου της πόλης Παναγιώτη Νίκα, που αφορά ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων εμπορίου και υγειονομικού ενδιαφέροντος, πλαισιωμένη από πολιτιστικές εκδηλώσεις, με εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

«Σκοπός είναι να έλθει κόσμος στην Καλαμάτα και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες, αλλά και να πλαισιώσουμε τη δράση με πολιτιστικές εκδηλώσεις», επισήμανε ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.

Στόχος της ιδιότυπης αυτής νύχτας εμπορίου και πολιτισμού για την τόνωση της αγοράς της Καλαμάτας, είναι το καταναλωτικό κοινό της Πελοποννήσου, αλλά και της Αττικής, που έχει έρθει πολύ κοντά στη Μεσσηνία με την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου, σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Έτσι λοιπόν, την τελευταία νύχτα του Αυγούστου, στο πρότυπο παρόμοιων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι καταστηματάρχες θα έχουν το ελεύθερο να βγάλουν τα εμπορεύματά τους στα πεζοδρόμια, προσφέροντας «εκπτώσεις στις εκπτώσεις», ενώ οι επιχειρηματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος θα ρίξουν τις τιμές, οι χώροι στάθμευσης του δήμου θα λειτουργούν ελεύθερα και θα διεξαχθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο Αριστομένους και στην κεντρική πλατεία, με πολλά συγκροτήματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris