" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ρόδος: Στα δικαστήρια "σέρνει" τους μικροπωλητές ο Δήμος

Σκληραίνει τη στάση του ο Δήμος Ρόδου απέναντι στους μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στο Νεώριο καθώς πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον τους για παράνομη επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Έξω φρενών σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΟΟΔΟΥ» είναι ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς με τους μικροπωλητές οι οποίοι προχώρησαν στην επανασύνδεση των καλωδίων ρεύματος, συνεχίζοντας απρόσκοπτα να λειτουργούν τα μικρά τους stand.
Μάλιστα στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του για τις μισθώσεις των καταστημάτων της Νέας Αγοράς, ο κ. Κουσουρνάς έδωσε εντολή στην νομική υπηρεσία του Δήμου να προχωρήσει στην κατάθεση μηνύσεων εναντίον των μικροπωλητών της περιοχής του Νεωρίου. Όπως τόνισε στη σύσκεψη, η περίοδος ανοχής της δημοτικής αρχής απέναντί τους έχει τελειώσει, καθώς προχθές ήταν η τρίτη φορά που συνεργεία του Δήμου προχώρησαν στην διακοπή της ηλεκτροδότησης των πάγκων που έχουν στήσει στο Νεώριο μήπως πρός συμμόρφωση τους με την απόφαση του Δικαστηρίου προκειμένου να μεταφερθούν οικειοθελώς στα πύλη Ντ’ Αμπουάζ.
Όπως έγραψε και χθες η «ΠΡΟΟΔΟΣ» η όλη επιχείρηση διακοπής της ηλεκτροδότησης των μικροπωλητών που δραστηριοποιούνται στο Νεώριο, πραγματοποιήθηκε τις δύο τελευταίες ημέρες από αρμοδίους υπαλλήλους του Δήμου Ρόδου και κατ’ εντολή του κ. Κουσουρνά, για την επιβολή της νομιμότητας. Ηλεκτρολόγοι του Δήμου, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «ΠΡΟΟΔΟΥ», προχώρησαν το βράδυ του τελευταίου διημέρου σε διακοπή όλων των παροχών ηλεκτροδότησης προς τους μικροπωλητές, όπως άλλωστε είχε προαναγγελθεί.
Προ τριών ημερών, αλλά και τη Δευτέρα το βράδυ, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ηλεκτρολόγοι του Δήμου Ρόδου φέρονται – βάσει των όσων κατήγγειλαν στην «ΠΡΟΟΔΟ» μικροπωλητές της περιοχής – να τράβηξαν το σύνολο των καλωδίων που ηλεκτροδοτούν τους 18 που είναι εγκατεστημένοι στην περιοχή του Νεωρίου. Κατά τη διάρκεια της πρώτης «επέμβασης» διακόπηκε η ηλεκτροδότηση περίπου στους μισούς, ενώ το επόμενο βράδυ εκτελέστηκε η διακοπή του ρεύματος και στους υπόλοιπους.
Παρόλα αυτά οι μικροπωλητές συνεχίζουν να αρνούνται τη μεταφορά τους στην πύλη Ντ’ Αμπουάζ και να δείχνουν την αποφασιστικότητά τους για να παραμείνουν στο Νεώριο, προαναγγέλλοντας με την ανυποχώρητη στάση τους νέο κύκλο σύγκρουσης με τη δημοτική αρχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris