" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τελευταία προειδοποίηση!! Toυ Σωματείου Εκμεταλλευτών Εστιατορίων – Ταβερνών – Καφετεριών Θήβας Προς όλους όσους, φιλοδοξούν να «προσποιηθούν» τον επαγγελματία…

Toυ Σωματείου Εκμεταλλευτών Εστιατορίων – Ταβερνών – Καφετεριών Θήβας
Προς όλους όσους, φιλοδοξούν να «προσποιηθούν» τον επαγγελματία…

Το σωματείο μας έκανε και κάνει αγώνες για την ομαλή λειτουργία της αγοράς.

Πάλεψε και παλεύει για το συμφέρον όλων των επαγγελματιών ιδιοκτητών επιχειρήσεων για όλους τους συναδέλφους.
Αγωνισθήκαμε, αγωνιζόμαστε και πετυχαίνουμε:
τη μείωση του δημοτικού φόρου σε 0,5% σήμερα και προσπαθούμε για την ολοσχερή εξάλειψή του.
Προτείναμε μείωση κατά 20% των ενοικίων σε πεζοδρόμια και πλατείες από το Δήμο και διαχωρισμό ζωνών για την δικαιότερη τιμολόγηση μας
   Αγωνιζόμαστε για την τροποποίηση του αντικαπνιστικού νόμου έτσι ώστε να έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Προσπαθούμε να γινόμαστε ασπίδα ανάμεσα στις τυχόν αδικίες του νόμου και την επιχείρηση.
Συνεχίζουμε τον άνισο αγώνα για το νταβατζιλίκι της ΑΕΠΙ. Ήδη ενημερώσαμε για το αδιέξοδο όλων των συναδέλφων, τόσο για την πληρωμή της ΑΕΠΙ, όσο και για τις καινούριες εταιρείες συγγενικών δικαιωμάτων, που μας προέκυψαν. Δηλώσαμε την αδυναμία πληρωμής έναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται το μόχθο της εργασίας μας. Ενημερώσαμε το Δήμαρχο, τον Εισαγγελέα και την ΑΕΠΙ ότι δεν μπορούμε πλέον και δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε χρέη προς ανώνυμες εταιρείες οι οποίες δεν μας καλύπτουν ούτε τις στοιχειώδης καλύψεις έναντι άλλων.
Ζητήσαμε από το Δήμο την τροποποίηση της έκδοσης άδειας μουσικών οργάνων.

Παλέψαμε μέσω της Επιτροπής Υπαιθρίου Εμπορίου σε συνεργασία με την Ομοσπονδία και πετύχαμε να μην ξαναδοθεί άδεια τόσο για την κεντρική πλατεία, όσο και για την οδό Επαμεινώνδα (πεζόδρομο) για λουκουμάδες, χαλβάδες και παρεμφερή προϊόντα. Προτείναμε δε να μην ξαναδοθεί άδεια σε παράγκες σίτισης εντός της πόλης μας.
Καταφέραμε μετά από έντονες διαμαρτυρίες, παρεμβάσει, ενστάσεις και παρακλήσεις να επανέλθει η εμποροπανήγυρη στο φυσικό της χώρο, την οδό Πινδάρου, με τα γνωστά αποτελέσματα της αναθέρμανσης της χειμαζόμενης από την κρίση τοπικής αγοράς. Από τη συνάντηση με το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους κκ Χατζησταμάτη και Παπαδημητρίου, λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι και φέτος η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί στην οδό Πινδάρου. Για το λόγο αυτό θεωρούμε άκαιρη, χωρίς νόημα και εκ του πονηρού την αναμόχλευση αυτή την εποχή από τον Εμπορικό Σύλλογο τη συζήτηση για μεταφορά της εμποροπανήγυρης. Είμαστε αντίθετη στην πρόταση να μεταφερθεί το παζάρι στο «ρέμα», στο χώρο όπου γίνεται η λαϊκή αγορά, γιατί απλά πιστεύουμε ότι το παζάρι της Θήβας δεν είναι για το ρέμα!
Τέλος το σωματείο μας θα ήθελε να απευθύνει ένα μήνυμα σε όλους όσους, φιλοδοξούν να «προσποιηθούν» τον επαγγελματία, μετατρέποντας τα σπίτια τους και τα εξοχικά τους σε χώρους τέλεσης γαμηλίων δεξιώσεων και παρεμφερών εκδηλώσεων, ότι με τον τρόπο του θα τους αποβάλλει σιγά - σιγά από το επάγγελμα.
ΚΥΡΙΟΙ
Γίνεται νόμιμοι!
Είναι η τελευταία προειδοποίηση!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris