" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

"Πολιτιστικό Καλοκαίρι Ανατολικής Μάνης"

 Συναυλίες γνωστών τραγουδιστών αλλά και πολλές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών περιλαμβάνει το φετινό "Πολιτιστικό Καλοκαίρι Ανατολικής Μάνης" που ανοίγει τις πύλες απόψε και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Αυγούστου.
"Στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Ανατολικής Μάνης θέλουμε να αναδειχτούν όλες οι μορφές τέχνης, από την παράδοση μέχρι το σήμερα, και να προσφέρουμε, δωρεάν, πολιτιστικά σε όλους τους δημότες και επισκέπτες, πιστεύοντας ότι ο πολιτισμός δεν είναι προνόμιο των λίγων αλλά όλων" αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές.
Για έναν ολόκληρο μήνα η ευρύτερη περιοχή θα θυμίζει μια μεγάλη γιορτή, καθώς πολυάριθμες εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται σε διαφορετικά σημεία.
Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν οι συναυλίες που θα δώσουν ο Παντελής Θαλασσινός (12/8), ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Γιάννη Κούτρα (17/8), η Ελένη Βιτάλη (19/8) και το συγκρότημα "Vegas" (22/8).
Το τοπικό και παραδοσιακό στοιχείο χαρακτηρίζει πολλές από τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ όπως το Φεστιβάλ Παιδικού Παραδοσιακού Χορού (31/7), το λαϊκό πανηγύρι με την ορχήστρα Γέμελου (9/8), το Παζάρι Παραδοσιακών Προϊόντων "Καλάθι από το Χωριό" (10/8), η αναπαράσταση του Μανιάτικου Γάμου (14/8), η βραδιά μανιάτικης γαστρονομίας (20/8) κ.ά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris