" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ME ΤΗΛΕΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ COVID 19 --τηλ.επικοινωνίας 690 943 38 24--ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ''

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αίγινα.

Συνέντευξη τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αίγινας έδωσε στις 29/6/2011 ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Θεοδόσιος Σακκιώτης με την ευκαιρία της παρουσίασης του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Αίγινας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2011» - Αίγινα Πρώτη Πρωτεύουσα.
Κατά την διάρκεια της εισαγωγικής ομιλίας του ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα και καλύπτουν όλες τις μορφές τέχνης και πολιτισμού, συμπεριλαμβάνονται όλες οι αξιόλογες εκδηλώσεις που οργανώνονται από ανεξάρτητους φορείς και Συλλόγους, όπως επίσης κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, εκδηλώσεις της τοπικής Εκκλησίας κλπ.
Μετά τον Δήμαρχο τον λόγο έλαβαν διαδοχικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νίκος Τζίτζης, η κ. Άννα Γεραλή και ο κ. Βασίλης Μουσουλέας για το θέμα του Φεστιβάλ Θεάτρου. Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις των παρισταμένων εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ στις οποίες απάντησε ο κ. Δήμαρχος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris