" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Γιορτή Κρασιού στο Ρέθυμνο.

Μία από τις πιο παλαιές γιορτές, μία καλοκαιρινή διοργάνωση στην πόλη του Ρεθύμνου που μετράει ήδη 70 χρόνια ζωής, η Γιορτή Κρασιού, θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 28 Ιουλίου.

Πρόκειται για μία οινική και όχι μόνο εμπειρία που σκοπό έχει τη γνωριμία με προϊόντα που αποτελούν τη βάση του διατροφικού πολιτισμού της Κρήτης.

Ειδικά φέτος θα υπάρχουν και βραδιές που θα είναι αφιερωμένες στους ερασιτέχνες παραγωγούς οίνου και τσικουδιάς οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν το προϊόν τους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, πολλές εκπλήξεις αλλά και ποικιλία εκδηλώσεων περιμένουν και φέτος τους επισκέπτες στο Ρέθυμνο.

Πέρα από την γνωστή πια δοκιμή οίνου και την έκθεση παραδοσιακών προϊόντων, θα υπάρχει ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στους παραγωγούς αλλά και τους πιο ειδικούς του οίνου, ενώ πλούσιο παιδικό πρόγραμμα, εικαστικές και οικολογικές παρεμβάσεις, βραδιές γεμάτες μουσική, διαγωνισμοί χορού, μαγειρικής για μικρούς και μεγάλους και φυσικά η συνοδεία οίνου, είναι μερικά από όλα όσα έχουν προγραμματισθεί για να πλαισιώσουν τη Γιορτή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris