" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Μπαράζ αιφνιδιαστικών ελέγχων στη συμπρωτεύουσα με συμμετχή ΕΛ.ΑΣ.-ΣΔΟΕ-Δημ.Αστυνομίας κατά των σεντονιών.

Με μπαράζ αιφνιδιαστικών ελέγχων, συνεχίζονται οι εξορμήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, υπό την εποπτεία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, για την πάταξη του παρεμπορίου τόσο στο Ιστορικό Κέντρο όσο και σε άλλες περιοχές της πόλης.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, για την πάταξη του παρεμπορίου διενεργήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011, στις 21.00, νέος αιφνιδιαστικός έλεγχος στην Παλιά Παραλία (Λευκός Πύργος), από τη Δημοτική Αστυνομία με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας (Υ.Μ.Ε.Τ.) και τη συνεργασία του ΣΔΟΕ.
Συγκεκριμένα διενεργήθηκαν συνολικά τριανταπέντε κατασχέσεις σε βάρος παράνομων μικροπωλητών, επιβλήθηκαν δέκα πράξεις βεβαίωσης παράβασης υπαιθρίου εμπορίου και οκτώ παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για κατάληψη τμήματος οδού και πεζοδρόμου.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν άμεσα και επί τόπου με τη συνδρομή απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου καθώς και με τη χρήση σπρέι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προστασία της αγοράς από τα προβλήματα που προκαλεί η παράνομη δραστηριότητα των «σεντονιών» παράνομων μικροπωλητών, ο περιορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού αλλά και η βελτίωση της εικόνας της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris