" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πιο φθηνές οι τιμές!!!

Ποιο φτηνές σε σχέση με πέρυσι θα είναι οι τιμές που θα ισχύσουν στη φετινή εμποροπανήγυρη, όπως ανέφερε χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κολότσιος.
Στοιχεία
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υποστήριξε ο ίδιος, πως κάναμε γνωστά στο Σώμα ορισμένα στοιχεία τα οποία θα έχουν σχέση με την ανάπτυξη της Εμποροπανήγυρης στον χώρο των Καρυών, για να προσθέσει:
«Και για τις εμπορικές θέσεις τις οποίες θα καταλάβουν το σύνολο σχεδόν των θέσεων του πανηγυριού αλλά και για τις θέσεις οι οποίες προορίζονται για τα χαλβαδοπωλεία και ψητοπωλεία αλλά για τις θέσεις που προορίζονται για την παιχνιδούπολη - Λούνα Παρκ. Παράλληλα το Δ.Σ. συγκρότησε μια επιτροπή η οποία θα αποτελείται από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τον πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Γιώργο Στουρνάρα, από δυο μέλη (1+1) των δυο επιτροπών καθώς και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Τρικκαίων Χρήστο Κωνσταντό, ενώ αυτή η επιτροπή θα επικουρείται από τους υπηρεσιακούς παράγοντες».
Απαντώντας στο ερώτημα ο κ. Κολότσιος αν θα είναι μειωμένες οι τιμές φέτος σε σχέση με πέρυσι υποστήριξε τα παρακάτω:
«Παράλληλα έγινε και μια οικονομική πρόταση με μειωμένες τιμές για το 2011 σε σχέση με το 2010, τιμές οι οποίες είναι τιμές εκκίνησης για την κατάληψη των συγκεκριμένων θέσεων. Έτσι λοιπόν έχουμε τιμή εκκίνησης μειωμένη σε σχέση με πέρσι για τις εμπορικές θέσεις για τους Τρικαλινούς εμπόρους στα 300 ευρώ, ενώ για τους μη Τρικαλινούς στα 400 ευρώ. Για τα ψητοπωλεία και χαλβαδοπωλεία με καθίσματα στα 1000 ευρώ ανά θέση, ενώ για τα ψητοπωλεία και χαλβαδοπωλεία χωρίς καθίσματα (ορθίων) είναι ίδιες οι τιμές με τις εμπορικές θέσεις, δηλαδή 300 και 400 ευρώ. Προφανώς όταν από τις προηγούμενες θέσεις κάποιες καταλαμβάνονται από αναπήρους - ΑμΕΑ, Πολύτεκνους κλπ, δηλαδή όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, τότε οι τιμές εκκίνησης θα είναι γι' αυτούς 50% μειωμένες σε σχέση με εκείνες που προαναφέρθηκαν».
Λούνα Παρκ
Τέλος μιλώντας για το Λούνα Παρκ είπε:
«Τώρα για το Λούνα - Παρκ η τιμή εκκίνησης θα είναι 50.000 ευρώ και για κατασκευή των παραγκών όσο αφορά τις ξυλουργικές εργασίες η τιμή εκκίνησης είναι 12.000 ευρώ και οι ηλεκτροδοτήσεις στις 12.000 ευρώ, οπότε προκύπτει ένας ενδεικτικός προϋπολογισμός απολαβής εσόδων για το Δήμο περίπου στις 350.000 ευρώ».
Του Αποστόλη Ζώη
e-erevna.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris