" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Tι προτείνει η Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών για το πανηγύρι της Παναγίας στο Λουτράκι. Δείτε όλη την ανάρτηση: Tι προτείνει η Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών για το πανηγύρι της Παναγίας στο Λουτράκι.

Κατόπιν ομόφωνων και επανειλημμένων αποφάσεων, δεδομένης δε και της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας και ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η Ένωση εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών  Λουτρακίου προτείνει τα ακόλουθα, σχετικά με το πανηγύρι της Παναγίας :

1. ΑΥΣΤΗΡΑ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ της λειτουργίας του πανηγυριού, καθώς και ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ καθ' όλη την  διάρκεια της λειτουργίας του. Για παράδειγμα, την παραμονή της γιορτής, 7/9/2011 να δοθούν οι άδειες στους μικροπωλητές, με αριθμημένες θέσεις, αυστηρά ελεγχόμενες.
2. ΛΗΞΗ του πανηγυριού αυστηρά στις 9/9/2011 το μεσημέρι.
3. ΕΓΓΥΗΣΗ 50% της αξίας της θέσης του μικροπωλητή, για την αυστηρή τήρηση των όρων λειτουργίας και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των χρημάτων με πιστοποιημένη την τήρηση των όρων, από κλιμάκιο των υπευθύνων εποπτών του πανηγυριού.4. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ σε μεγάλο βαθμό του όγκου κάλυψης του χώρου του πανηγυριού. Όχι εξάπλωση, αλλά μείωση.
5. ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ σε μικροπωλητές με είδη ευρείας χρήσης, όπως είδη ένδυσης και υπόδησης, οικιακής χρήσης κ.α.
6. ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ για αποφυγή ρύπανσης και μόλυνσης των περιοίκων.
7. ΠΟΙΝΗ με αποκλεισμό, των μικροπωλητών που δεν τηρούν τους όρους.
8. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΕΝΙΣΧΥΣΗ από τα έσοδα του πανηγυριού, στου υπαλλήλους που θα αναλάβουν την τήρηση της καλής λειτουργίας του, με έκτακτο επίδομα, ως κίνητρο καλλίτερης απόδοσης και εφαρμογής των όρων λειτουργίας.

Καταληκτικά, πιστεύουμε ότι με καλή θέληση και προσπάθεια, οι προτάσεις μας είναι τόσο τεχνικά όσο και πολιτικά εφικτές, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται κάθε χρόνο, με την ανεξέλεγκτη κατάληψη του χώρου που διεξάγεται το πανηγύρι στην πόλη μας. Επιπρόσθετα θα είναι δυνατόν να αποφύγουμε τα περισσότερα των προβλημάτων που προκύπτουν κατά την συγκεκριμένη περίοδο.
Για την Ένωση Εμπόρων & Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Μαρίνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris