" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Άνοιξαν τις πύλες, στα Γιαννιτσά

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών από το Δήμαρχο Γιαννιτσών Νικόλαο Παπανικολάου. Πρόκειται για ένα ετήσιο θεσμό που συγκεντρώνει κάθε Σεπτέμβρη το ενδιαφέρον των κατοίκων του δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο περιηγούνται στους χώρους της Εμποροπανήγυρης και παράλληλα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις και τα έργα του δήμου Γιαννιτσών τα οποία παρουσιάζονται σε κεντρική οθόνη, σε ειδικά έντυπα αλλά και σε εδικά ταμπλό στο χώρο του Περιπτέρου του δήμου. Παράλληλα σε ειδικό stand εντός του περιπτέρου γίνεται ψηφιακή παρουσίαση των Προγραμμάτων που έχει υλοποιήσει ο δήμος με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών τα οποία σχεδόν στο σύνολό τους αφορούν αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Στην τελετή των εγκαινίων παρευρέθηκαν επίσημοι προσκεκλημένοι από το χώρο της κεντρικής πολιτικής και της αυτοδιοίκησης ενώ τον καθιερωμένο Αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ ο οποίος εξέφρασε την ευχή για την επιτυχία των στόχων του δήμου στο πλαίσιο αυτού του θεσμού και για επιτυχίες των συμμετεχόντων στην Εμποροπανήγυρη.
Στην τελετή εγκαινίων παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του Νομού Γιώργος Καρασμάνης, Ηλίας Θεοδωρίδης και Βασίλης Γιουματζίδης, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Πέλλας Απόστολος Τσαλταφερίδης, η ηγεσία των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού και της πόλης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Πασχαλίδης, ο πρόεδρος του Δ.Σ., οι αντιδήμαρχοι Γιαννιτσών και οι πρόεδροι των Οργανισμών και των Επιχειρήσεων του δήμου, ο Νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Θεοδωρίδης, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το χώρο της τελετής.

Μετά το τέλος της τελετής εγκαινίων ακολούθησε η εκδήλωση παρουσίασης παραδοσιακών χορών από τμήματα τοπικών πολιτιστικών Συλλόγων στο κατάμεστο από κόσμο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών.
Γραφείο τύπου Δήμου Γιαννιτσών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris