" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας ένας αφήνονται ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Τέλη



Η δολοφονία στη Βόρειο Ήπειρο του συμπατριώτη μας Αριστοτέλη Γκούμα από Αλβανούς ήταν μία ξεκάθαρη πρόκληση εναντίον της Ελλάδος. Ο Αριστοτέλης δεν σκοτώθηκε σε κάποιο αυτοκινητιστικό "δυστύχημα" αλλά για το γεγονός ότι ποτέ δεν διαπραγματεύτηκε, ούτε έκρυψε την Ελληνική του ταυτότητα για την οποία ένιωθε υπερήφανος. Όπως και χιλιάδες άλλα αδέρφια μας στη...
Χιμάρα αλλά και σε ολόκληρη τη σκλαβωμένη γη της Βορείου Ηπείρου.
Όχι ότι περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από άτομα, κόμματα και οργανώσεις που ωρύονται για σεβασμό των διαφόρων (ψευτο)μειονοτήτων που ζουν στη χώρα μας όταν την ίδια στιγμή σιωπούν απέναντι στην καταπάτηση των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας στην πανάρχαια αυτή αιματοβαμμένη Ελληνική Γή. Εκτός από την ένοχη σιωπή της επίσημης Ελλάδας και των διαφόρων πολιτικάντηδων που την εκπροσωπούν, ήρθε σήμερα και το "κερασάκι στη τούρτα" αφού όπως έγινε γνωστό, το Πρωτοβάθμιο Δικαστήριο Αυλώνας άφησε ελεύθερους τρείς από τους Αλβανούς δολοφόνους με το αιτιολογικό ότι. είναι φοιτητές και ως εκ τούτου. δεν συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια!
Ένας-ένας λοιπόν αφήνονται ελεύθεροι οι δολοφόνοι με αποτέλεσμα να μιλούμε για ένα έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας όχι μόνο χωρίς τιμωρία αλλά και χωρίς ουσιαστική αντίδραση.
Ksipnistere

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris