" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ

 malesina news
Σε έξαρση εδώ και χρόνια λόγω της αδιαφορίας των αρχών το παρεμπόριο απο μετανάστες της Αφρικής στην περιοχή του Δήμου Μαλεσίνας και στη παραλία του Αγ. Ιωαν. Θεολόγου.
Χρόνια τώρα όλο το καλοκαίρι δίπλα στις κούνιες στην πλατεία της παραλίας του Θεολόγου ήταν 2 νόμιμοι υπαίθριοι πωλητές με τις ταμειακές μηχανές τους και πωλούσαν βιβλία και ένα ζευγάρι μεταναστών απο χώρα της Αφρικής σε άλλο πάγκο και πουλούσε παράνομες απομιμήσεις βιοτεχνικών ή βιομηχανικών προϊόντων, παράνομα αντίγραφα CDΆs & DVDΆs  ήχου και εικόνας. Ολα παράνομα, οι γνωστές μαϊμούδες, και φυσικά ταμειακή μηχανή πουθενά.
Στην λαϊκή αγορά της Μαλεσίνας κάθε Πέμπτη οι ίδιοι μετανάστες ή λαθρομετανάστες, ποιός ξέρει στήνουν πάγκο και πουλάνε την μαϊμουδένια πραμάτια τους.
Σε μιά δύσκολη οικονομικά εποχή και για την πόλη μας τίθονται τα παρακάτω ερωτήματα που ευχόμαστε να το αξιολογήσει κάποιος υπεύθυνος.
Κύριε Δήμαρχε, κύριε Αστυνόμε, κυρία διευθύντρια της ΔΟΥ Αταλάντης,
Ολοι εμείς οι κάτοικοι, καταστηματάρχες και λοιποί επαγγελματίες του Δήμου Μαλεσίνας ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώνουμε για την δραστηριότητα μας :
1. Λογιστή να ενημερώνει τα φορολογικά βιβλία,  2. Επιμελητήριο, 3. Φόρους, ΦΠΑ, Περαιώσεις, 4. ΑΕΠΙ για τα τραγούδια που παίζει το ραδιόφωνο στο μαγαζί  μας, 5. Δημοτικά τέλη 2%,
6. Το Ασφαλιστικό Ταμείο ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΟΓΑ ή όπως λέγεται αυτό.

Οι μετανάστες  λοιπόν χωρίς τίποτε απο όλα αυτά πουλάνε ΠΑΡΑΝΟΜΑ CD και DVD, μαϊμούδες επωνύμων οίκων σε δερμάτινα πορτοφόλια, τσάντες γυαλιά, ζώνες κλπ.
Μέχρι τώρα κύριε Δήμαρχε τί έχετε κάνει ; Εσείς κ. Αστυνόμε έχετε προσαγάγει ενώπιον της δικαιοσύνης κανένα, έχετε κατάσχει το ΠΑΡΑΝΟΜΟ εμπόρευμα του ;  Κυρία προϊσταμένη της ΔΟΥ Αταλάντης έχετε βγεί ποτέ απο το γραφείο σας να δείτε τί γινεται, έχετε έρθει ποτέ στη Μαλεσίνα ;

Γιατί να μη κλείσουμε και εμείς τα μαγαζιά μας και να το παίζουμε όπως το παίζουν οι μετανάστες απο την Αφρική, ή οι ΚΙΝΕΖΟΙ που ανοίγουν και αυτοί μαγαζιά και πουλάνε μαϊμούδες ;














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris