" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Περίεργη στάση του εμπορικού συλλόγου Πτολεμαϊδας


Κατά του θεσμού της εμποροπανήγυρης, τουλάχιστον με τον τρόπο που γίνεται σήμερα, τάσσεται ο εμπορικός σύλλογος Πτολεμαϊδας ο πρόεδρος του οποίου τονίζει ότι πρόκειται για μια αναχρονιστική κατάσταση, χωρίς υποδομές, χωρίς οργάνωση και χωρίς έλεγχο, όπως ακριβώς γινόταν και τη δεκαετία του 50 και του 60, όπως είπε χαρακτηριστικά
«Στην Πτολεμαΐδα ο Εμπορικός Σύλλογος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και έχουμε πλέον μέτρο σύγκρισης μιας μεγάλης οργανωμένης έκθεσης με χώρους υγιεινής και με πολιτισμένες εγκαταστάσεις. Από την άλλη έχουμε στην εμποροπανήγυρη αυτό το φαινόμενο που για τον κόσμο μπορεί να είναι κάτι ευχάριστο αλλά είναι τελείως αναχρονιστικός ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η εμποροπανήγυρη της Πτολεμαϊδας» δήλωσε ο κ. Καλαϊτζόπουλος.
Οι έμποροι της πόλης πάντως, από τώρα σκέφτονται την ερημιά στα καταστήματά τους, που θα επικρατήσει πριν, κατά τη διάρκεια και για ένα μηνά μετά την εμποροπανήγυρη, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου στην περιοχή των τεχνικών σχολών
«Δεν είμαστε υπέρ αυτού του θεσμού. Πιστεύουμε ότι και στο εμπόριο κάνει κακό και κρατάει πίσω τις κοινωνίες. Τα έσοδα που αποκομίζει ο δήμος δεν είναι τίποτα μπροστά στα πολλαπλάσια που χάνει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες η αγορά της πόλης. Δεν είναι Ευρωπαϊκή πόλη η Πτολεμαΐδα όταν κάνει τέτοιου είδους διοργανώσεις και ο δήμος ούτε μας ρωτάει και ούτε ζητάει την άποψή μας επάνω στο ζήτηα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαϊτζόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Πτολεμαιδας, οι πλειοψηφία των εκθετών στην εμποροπανήγυρη είναι έμποροι άλλων πόλεων με προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας.
Kozani.tv – Σωκράτης Μουτίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris