Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Πόλεμο στο παρεμπόριο ζητάει επειγόντως ο Σαμαράς

Την ανασφάλεια των εμπόρων λόγω της οικονομικής κρίσης αντίκρισε ο πρόεδρος της ΝΔ που επισκέφθηκε τον πεζόδρομο της Ερμού.
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Βασίλη Κικίλια συνομίλησαν με αρκετούς καταστηματάρχες και άκουσαν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αρκετά μαγαζιά έχουν κλείσει στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, ενώ άλλα – όπως είπαν – οι ίδιοι οι έμποροι ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο.
Ο πρόεδρος της ΝΔ στη δήλωσή του τόνισε ότι η αγορά χρειάζεται καλύτερη ψυχολογία και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει πόλεμος στο παρεμπόριο. Κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό να επισκεφθεί ο ίδιος τον πεζόδρομο της Ερμού για να διαπιστώσει τη δραματική κατάσταση που επικρατεί και τόνισε πως η κυβέρνηση θα πρέπει να αλλάξει έστω και τώρα την πολιτική που ακολουθεί.
Όσον αφορά στην πρόταση του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη που δήλωσε ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε πως δεν κάνει προτάσεις για πυροτεχνήματα και πρόσθεσε πως αυτό θα γίνει όταν έχει η ΝΔ την πλειοψηφία, κάτι που ζητεί και η κοινωνία.