" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Γιορτή φυστικιού στην Αίγινα


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Αίγινας σε συνεργασία με την Νομαρχία Πειραιά διοργανώνουν από 16-19 Σεπτεμβρίου στην Αίγινα το 2ο «Fistiki Fest».
Η πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρυσι εξελίσσεται σε θεσμό για την Αίγινα, στον οποίο συμμετέχουν οι φορείς του νησιού, οι καλλιεργητές, εθελοντές και γενικώς οι άνθρωποι που έχουν δεθεί με το ξεχωριστό αυτό προϊόν. Στο πλαίσιο στήριξης της Γιορτής τα super market markets Κρητικός χορηγούν σειρά δράσεων στο 2ο FISTIKI FEST 2010, συνεχίζοντας τις πρακτικές Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης , που εφαρμόζουν σε όλες τις περιοχές που επιχειρούν, σε συνεργασία με την εταιρία APSON.
Στο περίπτερο των super markets ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα προσφέρονται ελληνικά προϊόντα όλες τις ημέρες, και οι επισκέπτες του περιπτέρου, θα διασκεδάσουν και με διάφορες δραστηριότητες.

Όλο το Σάββατο τα super markets ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα προσφέρουν παιδικό πρόγραμμα στον πύργο του Μάρκελλου: φιδάκι, τρίλιζα, γκρινιάρης, μουσικές καρέκλες, ζωγραφική, Graffiti, παιχνίδια με τον πηλό και τον τροχό, δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιών, καραγκιόζη, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris