" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

10η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας - 16 έως 19 Σεπτεμβρίου



Με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση για τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών που τείνουν όλο και περισσότερο προς τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας, ο Οργανισμός Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ πρόκειται να συμμετάσχει στη 10η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 19 Σεπτεμβρίου στην Πόλη της Καρδίτσας.

Κύριος σκοπός της συμμετοχής του Οργανισμού ΔΗΩ είναι η ενημέρωση των καταναλωτών για τα πολλαπλά οφέλη από την κατανάλωση προϊόντων βιολογικής γεωργίας τόσο για την υγεία τους όσο και για το περιβάλλον καθώς και για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Επίσης, σκοπός της συμμετοχής του Οργανισμού ΔΗΩ στη 10η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, ιδιαίτερα μάλιστα στη νέα εποχή που σηματοδοτείται από τη μείωση των γεωργικών επιδοτήσεων, είναι και η ενημέρωση των παραγωγών για την επιλογή καλλιεργειών και σύγχρονων μεθόδων παραγωγής που θα τους αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. 

Μεταξύ άλλων η 10η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας περιλαμβάνει :
-    Πανελλαδική εκθεσιακή αγορά βιολογικών προϊόντων και ειδών χειροτεχνίας
-    Έκθεση υλικού που έχει σχέση με τη βιολογική γεωργία, την προστασία του περιβάλλοντος και κάθε άλλη οικολογική δραστηριότητα
-    Παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες & συζητήσεις στο χώρο της έκθεσης, καλλιτεχνικά και οικολογικά δρώμενα, εκδηλώσεις για τα παιδιά  και άλλα.

Όσον αφορά τέλος στην καθιερωμένη Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής 17/09 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στους Γ.Τ.Ο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα   www.oikologikigiorti.gr

Με εκτίμηση,
Για τη ΔΗΩ

Θοδωρής Ζορμπάς
Διευθυντής Περιφερειακού Γραφείου Θεσσαλίας
 
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Αριστοτέλους 38, 10433 Αθήνα / τηλ: 210-8224384, fax: 210-8218117
 www.dionet.gr

Περιφερειακό Γραφείο Θεσσαλίας
Αεροδρομίου 61, 41336 Λάρισα / τηλ & fax : 2410-670922
dio_thessaly@dionet.gr

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris