" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Έκλεισαν τα καταστήματα τους επι δυο ώρες στην Άρτα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας .


Καθολική ήταν η συμμετοχή των εμπόρων της Άρτας που έκλεισαν τα καταστήματα τους επι δυο ώρες σήμερα 29/9/10 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εμποροπανήγυρη, που διοργανώνεται στην πόλη της Άρτας, της οποίας η κατάργηση με αυτή τη μορφή και η μετατροπή της, αποτελεί ‚εδώ και πολλά χρόνια, αίτημα του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου της περιοχής.
Οι καταστηματάρχες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κιλκίς όπου ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο του συλλόγου Χ. Παναγιωτόπουλο για τις μέχρι τώρα εξελίξεις και παραστάσεις που έκανε ο σύλλογος σχετικά με την εμποροπανήγυρη, τονίζοντας για μετατροπή του θεσμού δημιουργική, αναπτυξιακή και αξιοποίηση του χώρου. Σε έρευνα που διενεργήθηκε από την ΕΣΕΕ ‚υπολογίστηκε ότι στην εμποροπανήγυρη της πόλης της Άρτας, ο συνολικός τζίρος αγγίζει τα 10.000.000 ευρώ και συγκαταλέγεται στης πιο κερδοφόρες αυτού του είδους στην Ελλάδα.
Επίσης ο εμπορικός σύλλογος Αρτας μέσω των θεσμικών του οργάνων προέβη σε επίσημες διασταυρώσεις για το αν οι έμποροι που συμμετέχουν στην εμποροπανήγυρη πληρούν τις πάσης φύσης προϋποθέσεις συμμετοχής τους.
Στην συγκέντρωση του εμπορικού κόσμου, παρευρέθη και ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Παπαλέξης ο οποίος τόνισε ότι είναι επιβεβλημένη η μετατροπή της εμποροπανήγυρης σε πιο δημιουργική και σύγχρονη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Καλά πως γίνεται αυτή η έρευνα που έκανε η ΕΣΕΕ;
Δεν μας την λένε και εμάς;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris