" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Γειά σας.
Η κινητοποίηση του Σαββάτου είναι μια σημαντική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των διοδίων που εχει πανελλαδικό χαρακτήρα και ιδιαίτερη σημασία για τη πορεία του κινηματος κατά των διοδίων. Είναι επίσης η πρώτη της νεοσύστατης επιτροπής αγώνα Λαμίας κατά των διοδίων. Ζητάμε τη στήριξη όλων με τη συμμετοχή σας.
Το Σάββατο ώρα 10.45 έχουμε προσυγκέντρωση με τα αυτοκίνητα μας έξω από το χώρο της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας και στη συνέχεια στις 11 το πρωί ανοίγουμε το σταθμό διοδίων Πελασγίας για κάποιο χρονικό διάστημα . Εκεί συναντάμε το κομβόι αυτοκινήτων που έρχεται από Πελοπόννησο , Αθήνα κλπ με κατεύθυνση τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ για τη μεγάλη διαδήλωση των συνδικάτων.
Εχει σημασία να συμμετάσχουν στο άνοιγμα των διοδίων Πελασγίας όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες ακόμα και όσοι δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Παρακαλώ διαδώστε αυτό το μήνυμα ... Η επιτροπή αγώνα Λαμίας είναι ανοιχτή σε όλους και όλες που επιθυμούν να στηρίξουν το κίνημα κατά των διοδίων.
Χαρά Παρμενοπούλου
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
ΛΑΜΙΑ 8/9/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο δρόμο για τη ΔΕΘ με ανοιχτά διόδια
Το  Σάββατο 11/9/10 ώρα 11π.μ αγωνιστικό ραντεβού στο σταθμό διοδίων Πελασγίας
Με απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των Διοδίων, οι τοπικές επιτροπές αγώνα κατά των διοδίων θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ με ξεχωριστό τρόπο. Ξεκινώντας από το σταθμό διοδίων του Ρίου και περνώντας από όλους τους σταθμούς διοδίων του άξονα Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 11/9 θα φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουμε στην πορεία ενάντια στο Μνημόνιο και τα μέτρα της κυβέρνησης. Ο αγώνας κατά των διοδίων και των εταιρειών που λυμαίνονται τους εθνικούς δρόμους γίνεται περισσότερο επίκαιρος την εποχή του Μνημονίου και του ΔΝΤ, για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας και του λαϊκού εισοδήματος.
Στη διαδρομή από τις διάφορες πόλεις προς τη Θεσσαλονίκη θα σχηματιστεί αυτοκινητοπομπή η οποία θα ανοίγει όλα τα διόδια που θα συναντά κατά μήκος των Εθνικών Οδών για να διέρχονται οι οδηγοί ελεύθερα.
Η επιτροπή αγώνα κατοίκων και φορέων  Λαμίας κατά των διοδίων καλεί όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της περιοχής μας που θέλουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση το Σάββατο ώρα; 9.45π.μ. σε προσυγκέντρωση στο χώρο μπροστά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Στις 11 π.μ. η αυτοκινητοπομπή θα ανοίξει το σταθμό διοδίων Πελασγίας όπου θα ενωθεί με τις υπόλοιπες επιτροπές αγώνα. Όσοι δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη ας ενισχύσουν το αγωνιστικό κομβόι των κινημάτων κατά των διοδίων συμμετέχοντας στο άνοιγμα των διοδίων της Πελασγίας.
Στις 11/9 πάμε ΔΕΘ- σηκώνουμε τις μπάρες
Δεν πληρώνουμε διόδια-δεν πληρώνουμε την κρίση τους
Τηλ. Επικοινωνίας:  6944749515, 6979115155, 6945711033, 6974935257,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris