" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η ερωτική διάθεση των ελλήνων

Λίγες μέρες πριν από τον εορτασμό της ημέρας των ερωτευμένων, το eBay International Market(eIM) σε συνεργασία με την Focus Bari, αποκαλύπτει τις πιο ρομαντικές προτιμήσεις των Ελλήνων. Πόσα χρήματα είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες προκειμένου να εκφράσουν την αγάπη τους στο έτερον ήμισυ; Ποιες κατηγορίες δώρων βρίσκονται στη κορυφή για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου; Ποιο θεωρείται το πιο δημοφιλές δώρο;

Σύμφωνα με έρευνα του eBay International Market που πραγματοποιήθηκε από τη FocusBariσε χρήστες Internet το πρώτο δίμηνο του 2011, η πλειοψηφία των Ελλήνων online καταναλωτών θεωρεί πως δεν χρειάζεται κανείς να ξοδέψει μια περιουσία προκειμένου να ευχαριστήσει τον αγαπημένο/η του. Πιο συγκεκριμένα, οι Έλληνες κατά μέσο όρο ξοδεύουν €41 για την αγορά ενός ρομαντικού δώρου κατάλληλου για την περίσταση. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως σε σύγκριση με τις γυναίκες, οι άντρες είναι εκείνοι που μοιάζουν διατεθειμένοι να "βάλουν το χέρι λίγο πιο βαθειά στη τσέπη" καθώς κατά μέσο όρο αφιερώνουν €45 σε δώρο έναντι  €37,5 που αφιερώνει αντίστοιχα ο γυναικείος πληθυσμός ενώ οι μεγαλύτερης ηλικίας συμμετέχοντες (25-34) διαθέτουν μεγαλύτερα ποσά συγκριτικά με τους νεότερους (18-24).
Αναφορικά με τα πιο δημοφιλή είδη δώρων, στην κορυφή της λίστας συναντάμε τα  αισθησιακά εσώρουχα (68%), τα καλλυντικά/αρώματα (55%) αλλά και τα είδη ένδυσης (42%). Την πεντάδα συμπληρώνουν τα κοσμήματα και τα βιβλία. Αναλυτικότερα, 38% των Ελλήνων δηλώνει ότι το καλύτερο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι τα sexyεσώρουχα ενώ 42% των αντρών προχωρούν και στο επόμενο βήμα και τα δωρίζουν! Ταυτόχρονα 33% των γυναικών παραδέχονται ότι τα  αισθησιακά εσώρουχα αποτελούν την τέλεια επιλογή δώρου για την ημέρα εκείνη..
Τα παραπάνω ευρήματα συμφωνούν και με τα στατιστικά στοιχεία του eBayInternationalMarketγια τον μήνα Ιανουάριο, αφού τα keywordsπου χτυπήθηκαν περισσότερο από τους Έλληνες στην ιστοσελίδα του eIM (www.ebay.gr) είναι οι λέξεις «sexy lingerie», «dresses», «t-shirts», «tops», «wrist watches» και «earrings».
 Παράλληλα, o Deal Hunter, o ειδικός στο κυνήγι της ευκαιρίας, γίνεται Love Hunter για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, και στο Facebook Deal Hunter Community page (http://www.facebook.com/pages/Deal-Hunter-GR/155372013642) δίνει καθημερινά προτάσεις και συμβουλές στους ερωτευμένους για τα best deals!
Η Alina Prawdizk, Επικεφαλής του τμήματος Διεθνούς Επέκτασης του eBay δήλωσε σχετικά: «Στο eBay International Market μπορεί κανείς να βρεί πολύ καλές προσφορές για κορυφαία brands ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάραλλά και εσωρούχων. Οι Έλληνες κυνηγοί ευκαιριών διαθέτουν περισσότερα από μια ρομαντική προσωπικότητα…διαθέτουν, μέσω του eBay International Market,τον τρόπο και την δυνατότητα να βρίσκουν μοναδικά brandsεσωρούχων που δεν υπάρχουν στην τοπική αγορά σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές».
Η fashion blogger Μαρία Κότσαρη (mariakotsari.blogspot.com) δήλωσε σχετικά ««Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια από τις πιο σημαντικές γιορτές για τους ερωτευμένους όλου του δυτικού κόσμου. Ανεξαιρέτως ηλικίας και φύλου, οι περισσότεροι δεν αντιστέκονται στη αγορά κάποιου δώρου ή στην αφιέρωση ενός τραγουδιού για να δείξουν την αγάπη τους στον άνθρωπό τους. Έχουμε παρατηρήσει ότι την συγκεκριμένη μέρα και λίγο πριν, μας ζητάνε συμβουλές, οδηγίες και προτάσεις που αφορούν αγορές ρομαντικών δώρων όπως εσώρουχα, κοσμήματα και ρούχα για τις γυναίκες και ρολόγια, βιβλία ή CD για τους άντρες. Επίσης πολλοί online shoppers ψάχνουν για οικονομικές ιδέες και προτάσεις ώστε να εκφράσουν τον έρωτά τους ή να ζωντανέψουν την σχέση τους! Η απάντηση είναι απλή…ακόμα και ένα μικροδωράκι, μια κάρτα, ένα μπουκέτο λουλούδια και λίγο κόκκινο κρασί είναι αρκετά για να ανάψει η «σπίθα»...η σκέψη είναι που μετράει περισσότερο!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris