" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ετοιμάζουν κράξιμο στο Δήμαρχο Καλαμάτας

Κράξιμο ετοιμάζεται να φάει από μικροπωλητές και ίσως και από πολίτες ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας αν επισκεφθεί την πόλη μας ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους μαζί με τους άλλους επισήμους.
Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε -μέσω τρίτου- από κάποιον μικροπωλητή από αυτούς που έχουν ήδη στήσει τους Πάγκους τους για το πανηγύρι του πολιούχου μας, ο Νίκας ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους που αναμένεται να έρθει σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα φάει κράξιμο από τους μικροπωλητές για την κατάργηση του πανηγυριού της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.
Και το κράξιμο δεν θα είναι ένα απλό ΟΥΥΥΥΥΥΥ.... Θα περιέχει πολλά Γαλλικά... Για πολύ κράξιμο....
Εμάς η απορία μας είναι μία και μοναδική. Ο Νίκας στην απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου το πανηγύρι της Υπαπαντής υποβαθμίζει την γιορτή αλλά και την πόλη. Ένα πανηγύρι διάρκειας με το ζόρι μιάμισης μέρας!!!!!
Με τι μούτρα αλήθεια θα έρθει ο Δήμαρχος του "Κολωνακίου" σε μια πόλη που το πανηγύρι της κρατάει 5 μέρες και θα έχει υποβαθμιστεί τόσο πολύ (με βάση αυτά που πιστεύει Νίκας); Δεν θα του πέσει η υπόληψη;
Αυτός είναι "δήμαρχος του Κολωνακίου". Του αφάν γκατέ που εκπροσωπεί ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργος Λαγανάκος... θα έρθει στο πανηγύρι των Φιλιατρών;
Ντροπή Δήμαρχε του "Κολωνακίου"...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris