" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Επιστράτευσε τον ελληνικό στρατό, το λόμπυ της Καλαμάτας

Όλη η αστυνομική δύναμη Μεσσηνίας, επιστρατεύτηκε για να εξοντώσει τους κακόμοιρους μικροπωλητές που μαζεύτηκαν χτες στη πόλη της Καλαμάτας, για να διεκδικήσουν το μεροκάματο του πόνου(απαγόρευση τέλεσης της Εμποροπανήγυρης της Υπαπαντής του Κυρίου στη Καλαμάτα, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αυτής).
Ως Συνδικάτο μέχρι και την τελευταία στιγμή επιδιώκαμε με συνεχείς συναντήσεις πότε στην αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και πότε στην εισαγγελεία Καλαμάτας, να ανοιχτεί επιτέλους το πανηγύρι.
Αντιμέτωποί μας σε όλα αυτά ένας ολόκληρος στρατός που υπέκυψε στις ορέξεις του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα Παναγιώτη, σε αυτό το περίφημο λόμπυ, έξι ατόμων που λυμαίνονται τη πόλη της Καλαμάτας.
 Το αποτέλεσμα αυτής της πράξης τους ήταν να υπάρξουν αντιπαλότητες μεταξύ ημών και της δημοτικής αστυνομίας(παρουσία ισχυρής δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. η οποία κατέφτασε ως ενίσχυση από όλη την Περιφέρεια Πελ/νήσου).
Πορεία και καιθιστική διαμαρτυρία στο χώρο του ιερού ναού της Υπαπαντής στη Καλαμάτ και εγκλωβισμός στα απορριματοφόρα του Δήμου ήταν κάποιες από τις παραστάσεις που έδιναν και έπαιρναν χτες καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας(βλεπε πιο πάνω φωτό)
Για φέτος έγιναν ..τα κουμάντα του λόμπυ.
Το βέβαιο είναι ότι αυτή την καυτή πατάτα, από τον μεσσηνιακό λαό, θα την επωμιστεί ο Δήμαρχος με ότι αυτό συνεπάγεται.ίδωμεν του χρόνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris