" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ρεθύμνου ...καρναβαλιστικά

Η ώρα του ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού και για το 2011 είναι εδώ και πλέον η πόλη, αλλά και όχι μόνο, κινείται στους ρυθμούς του.

Για τέσσερις ημέρες, από σήμερα μέχρι και το Σάββατο, ο προπομπός του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού θα ενημερώνει τους κατοίκους των οικισμών των τριών πρώην δήμων Αρκαδίου, Νικηφόρου Φωκά και Λαππαίων για το γεγονός και την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων, το πρόγραμμα των οποίων είναι πιο εμπλουτισμένο λόγω και της «καλλικρατικής» πια φύσης του δήμου Ρεθύμνου.

Η οργανωτική επιτροπή του ρεθυμνιώτικου καρναβαλιού συναντήθηκε χθες με το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων στο δημαρχείο Ρεθύμνου, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, από το πώς θα γίνει ο συντονισμός της κυκλοφορίας την ημέρα του καρναβαλιού μέχρι τη συνδρομή των εθελοντών σαμαρειτών ή και τις ηχητικές εγκαταστάσεις και τη μουσική που θα παιχθεί κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει καντάδες, εκθέσεις των στολών παλαιότερων διοργανώσεων, πολλά πάρτυ ομάδων και φυσικά την νυχτερινή και την κεντρική παρέλαση του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris