" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Γιορτή πορτοκαλιού, για τα 100χρονα της Ανόρθωσης




ΚΥΠΡΟΣ:Σε διάσκεψη Τύπου που δόθηκε σήμερα (17/02) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δόθηκαν λεπτομέρειες για την διοργάνωση της «Γιορτής του Πορτοκαλιού» από την Ανόρθωση Αμμοχώστου και  υπό την αιγίδα του Δημάρχου της πόλης κ. Αλέξη Γαλανού. Σε μία αναλόγως  με την γιορτή διακοσμημένη αίθουσα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκατοντάχρονων της Ανόρθωσης κ. Σάββας Κάκος, έδωσε ραντεβού με όλους τους Αμμοχωστιανούς αλλά και όλους τους συμπατριώτες τους, στις 26 και 27 Μαρτίου 2011 (Σάββατο και Κυριακή), μέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η γιορτή.


Η Ανόρθωση «είναι ο φάρος της Αμμοχώστου» υπογράμμισε ο κ. Κάκος, ευχαριστώντας την Διοίκηση του σωματείου που εμπιστεύθηκε  και ανάθεσε την γιορτή του πορτοκαλιού στην επιτροπή. Σημαντική στην διοργάνωση, θα είναι και η συμβολή του Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου αλλά και των γυναικών του σωματείου, «Αρσινόη».
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100χρονα της Ανόρθωσης, στις 26 Μαρτίου 2011, Σάββατο, θα αρχίσει η μέρα με αιμοδοσία και θα ακολουθήσουν, μεταξύ άλλων,  έκθεση φωτογραφίας στον χώρο διασκέψεων του σταδίου, προβολή ταινιών μικρού μήκους με οπτικοακουστικό υλικό από την γιορτή του πορτοκαλιού στην Αμμόχωστο ενώ όλο το στάδιο θα διακοσμηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να θυμίσει σε όλους την Αμμοχωστιανή αυτή γιορτή.
Το βράδυ του Σαββάτου, 26 Μαρτίου 2011, θα αναδειχθεί σε ειδική τελετή στο «Μόντε Καπούτο» στη Λεμεσό, η «Μις Πορτοκαλιά».
Την επόμενη  μέρα, Κυριακή 27 Μαρτίου 2011, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο μας της Παναγίας Σουμελά πλησίον του σταδίου  και θα ακολουθήσει ολοήμερο γλέντι με την εμπλοκή οργανωμένων συνόλων της Αμμοχώστου και όχι μόνο, όπως ακριβώς γινόταν στο ΓΣΕ. Για το απόγευμα στις 4:00, προγραμματίζεται  παρέλαση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με άρματα και άλλες εκδηλώσεις όπως ακριβώς γινόταν στην Αμμόχωστο πριν την τουρκική εισβολή του 1974, ενώ θα παρουσιασθεί και η Μις Πορτοκαλιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris