" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Επάνοδος των σεντονιών, στους δρόμους

Δυστυχώς, η απομάκρυνση των λαθροπωλητών με τα σεντόνια στα πεζοδρόμια της πόλης κράτησε μόνο για λίγες ώρεςΜε ευνοϊκά σχόλια υποδεχθήκαμε την απομάκρυνση -από τη δημοτική αστυνομία- των λαθροπωλητών με τα σεντόνια στα πεζοδρόμια της πόλης. Δυστυχώς, ήταν για λίγες ώρες και από μια μόνο περιοχή του κέντρου. Την επομένη επανήλθαν, λίγο παραπέρα. Ειπώθηκε ότι την επομένη φορά, θα τους καταστρέψουν το εμπόρευμα, όπως γίνεται σε ευρωπαϊκές χώρες - για συλλήψεις δεν γίνεται λόγος, αφού με το νέο νόμο σε λίγες ώρες απελευθερώνονται.
Δεν θα υποστούν μεγάλη ζημία. Πριν από χρόνια -κατά την εποχή της δραχμής- ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έγραψε στα «Νέα», υπεραμυνόμενος των πνευματικών δικαιωμάτων των συντελεστών μουσικών δίσκων, ότι τα έσοδα των λαθροπωλητών CD είναι υπέρογκα. Έγραψε συγκεκριμένα: «εσείς που λυπάστε το καημένο το μαυράκι και αγοράζετε λαθραίο CD, να ξέρετε ότι έχει μηνιαίο εισόδημα τουλάχιστον τρία εκατομμύρια δραχμές»!
Η μόνη λύση είναι η καταστροφή των λαθραίων εμπορευμάτων στις αποθήκες. Μόνον που εκεί χρειάζεται να γίνει εκστρατεία, γιατί έχουν τον έλεγχο εγκληματικές συμμορίες. Μου έλεγε καταστηματάρχης οπτικών, που μπροστά στη βιτρίνα είχε απλωθεί σεντόνι με γυαλιά, ότι δεν τολμά να διαμαρτυρηθεί, διότι κάποιος συνάδελφός του που το έκανε, είδε την άλλη μέρα το πρωί σπασμένα τα τζαμιά και τις προθήκες χωρίς εμπόρευμα. Αυτό είναι που λέμε «γυαλιά, καρφιά».
voria.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris