" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

O Δήμαρχος Κιλκίς , απαντά στις αιχμές του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής

Ο Δήμαρχος Κιλκίς αναφορικά με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς και τις αιχμές που διατυπώνει εναντίον της διοίκησης του δήμου σχετικά  με το διάλογο επί της διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
“Αγαπητοί φίλοι,
Απαντώντας σε επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, καθώς και σε σχετικά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου για την Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς, θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής:
Mε πρωτοβουλία του δήμου μας, ξεκίνησε μια συζήτηση με φορείς όπως το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Αστυνομία κ.α, με στόχο την διατύπωση απόψεων για την παραπέρα βελτίωση της λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης.
Η συζήτηση αυτή, εκτιμάμε απ΄την πλευρά ότι ήταν εξαιρετικά δημιουργική, αλλά ο μη επαρκής χρόνος για τέτοιες περιπτώσεις χρόνος, δεν μας επέτρεψε να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες προτάσεις , αποδεκτές απ΄όλους τους ενδιαφερομένους. Παρόλα αυτά, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε φέτος μια σημαντική για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε, καινοτομία. Την παραχώρηση, δηλαδή, δωρεάν χώρου σε κάθε επιχείρηση του δήμου που το επιθυμεί, προκειμένου να εκθέσει τα προϊόντα της.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο εμποροεπαγγελματικός κόσμος του Κιλκίς θα εκτιμήσει και θα αξιολογήσει θετικά την εν λόγω απόφαση, μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες, που μπορεί ν οδηγούν άλλους σε τυχόν αρνητικές τοποθετήσεις
Δηλώνουμε δε, ότι η προσπάθειά μας για υλοποίηση και άλλων σχεδίων θα συνεχιστεί, καθότι η καλύτερη διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης είναι ζήτημα που μας απασχολεί μονίμως”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris