" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Κίνηση ΜΑΤ από τους ΛΟΓΟΘΕΤΗ-ΜΕΛΛΟ για Δημαρχεία Νίκαιας-Ρέντη


Κίνηση ΜΑΤ από Λογοθέτη και τον Πρόεδρό μας  Μέλλο

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί. Ο πρώην Δήμαρχος Νίκαιας (και Πειραιά) Στέλιος Λογοθέτης βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο, Σταμάτη Μέλλο.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το οριστικό «ναι» των δύο ανδρών ώστε να δώσουν τα χέρια και να πορευτούν μαζί στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Πάντως, μέχρι στιγμής, οι δύο πλευρές δεν επιθυμούν να εξωτερικεύσουν την ροπή τους προς τη συνεργασία.
Όπως υπαγορεύουν έγκυρες πηγές της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, τα «ευχάριστα» έρχονται λίαν συντόμως να συμμετέχει ο Μέλλος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Ρέντη. Αυτό σημαίνει πως δήμαρχος Ρέντη κ.Ιωακειμίδης θα έχει σοβαρό πρόβλημα μιας που ο κ. Μέλλος έχει δυνατά ερείσματα στην τοπική κοινωνία του Ρέντη.  Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να «χαλάσει» το… «συνοικέσιο» και οι δύο παρατάξεις θα συνενωθούν.
Πάντως, αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός πως βαδίζουμε το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και το ΠΑΣΟΚ «ψάχνεται» για υποψήφιο στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη και η ΝΔ «πελαγοδρομεί», τότε γίνεται αντιληπτό πως η συνεργασία Μέλλου-Λογοθέτη αποκτά σημαντική δυναμική. Την ίδια ώρα, ο νυν Δήμαρχος Νίκαιας, Στέλιος Μπενετάτος δεν φαίνεται να πείθει τους δημότες των δύο περιοχών.
Για το ΠΑΣΟΚ, ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη (όπως και του Κερατσινίου-Δραπετσώνας), αποτελεί μεγάλο «πονοκέφαλο». Πολλά πρόσωπα διεκδικούν ή «παίζουν» για το «χρίσμα» μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Μαρωνίτης, η Δήμητρα Μόσχου αλλά και ο Γιώργος Ιωακειμίδης.
Η 5η Σεπτεμβρίου και το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος αποτελεί παρελθόν. Όμως, στο ΠΑΣΟΚ ακόμα αναζητούν τον υποψήφιο τους. Παράλληλα οι Μέλλος και Λογοθέτης έχουν καταρτίσει αξιόλογα ψηφοδέλτια και έχουν ξεκινήσει δυναμικά τον αγώνα τους με φόντο την 7η Νοεμβρίου και τις κάλπες. Ίδωμεν…
ΑΠΟ:dimarxe.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris