" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Kατατίθενται από νωρίς σήμερα το πρωί οι άδειες των παραγωγών λαϊκών αγορών της Μαγνησίας.

Στη Διεύθυνση Εμπορίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, κατατίθενται από νωρίς σήμερα το πρωί οι άδειες των παραγωγών λαϊκών αγορών της Μαγνησίας, οι οποίοι ωστόσο, θα βρίσκονται στις θέσεις τους στη σημερινή λαϊκή αγορά που λειτουργεί στο Βόλο, έστω και παράνομα.

Τις άδειες των συναδέλφων τους συγκέντρωσαν από χθες τα μέλη του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Μαγνησίας για να τις καταθέσουν στην παραπάνω Διεύθυνση, εκφράζοντας την αντίθεσή τους με το μέτρο της ταμειακής μηχανής και την επιβολή ΦΠΑ στα προϊόντα, που τίθεται σε ισχύ από σήμερα.


Δεν είμαστε έμποροι, αλλά παραγωγοί, επανέλαβε για μια ακόμη φορά χθες μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5 ο πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών κ. Απόστολος Τσακανίκας, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη συνέχισης του διαλόγου με την ηγεσία του υπουργείου Ανταγωνιστικότητας στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης.


Εμμένοντας στη θέση που έχει εκφραστεί από τους παραγωγούς για τις ταμειακές μηχανές, ο κ. Τσακανίκας έκανε λόγο για συγκέντρωση εκατό και πλέον αδειών παραγωγών, ενώ όπως είπε πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι μικροπωλητές των λαϊκών αγορών, καθώς οι ταμειακές που έχουν παραγγείλει δεν έχουν έλθει ακόμη στην αγορά.


Πάντως ο κ. Τσακανίκας ανέφερε πως από την πλευρά των παραγωγών δεν προγραμματίζεται στην παρούσα φάση κάποια κινητοποίηση, καθώς θα πρέπει πρώτα να επιβληθούν κυρώσεις για να υπάρξει δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη και να αναζητηθούν λύσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris