" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο κ. Κακλαμάνης καλείται να απολογηθεί στην δικαιοσύνη ως προς το γιατί οι Αφρικανοί μικροπωλητές δεν πρέπει να γίνουν κλέφτες και γι’ αυτό να εισπράττουν 40-50 ευρώ την ημέρα, ενώ εμείς οι υπόλοιποι, οι κοινοί και νόμιμοι έμποροι, που δεν βγάζουμε ούτε τα μισά και τον πληρώνουμε κι από πάνω, πρέπει να το ρίξoυμε στις ληστείες για να επιβιώσουμε.



Στην Δικαιοσύνη οδηγείται ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης για το μείζον πρόβλημα του παρεμπορίου.



* Η στήλη αυτή, που δεν θυμάμαι από πότε την γράφω -όχι πως πέρασαν και αιώνες- είναι ίσως από τα ελάχιστα πράγματα πέραν της στενής οικογενειακής και καθ’ όλα ευχάριστης καθημερινότητας, που για μένα αποτελούν ρουτίνα... Ευχάριστη κι αυτή.
* Πότε-πότε, βέβαια, στερούμαι του χρόνου ή και της διάθεσης να την γράψω, ίσως κι επειδή δεν έχω κάτι νέο να πω ή διότι η άλλη ρουτίνα, η δυσάρεστη ή βαρετή, αυτή των ανειλημμένων υποχρεώσεων, με εμποδίζει να είμαι συνεπής ή και να καταφέρω να γράψω αυτές τις λίγες σειρές.
* Το ίδιο ισχύει και τώρα, γι’ αυτό και φλυαρώ, προσπαθώντας να συμπληρώσω μερικές σειρές με μπούρδες. Κανονικά, θα έπρεπε να ειδοποιήσω την αρχισυνταξία και να δηλώσω κόλλημα, όμως υπάρχει μία λεπτομέρεια, που μου δίνει νομίζω το δικαίωμα να φλυαρήσω όσο θέλω και να δώσω σ’ αυτήν την στήλη και κατ’ επέκταση στην εφημερίδα που την τιμά με την φιλοξενία της για πρώτη φορά μία αποκλειστικότητα.
* Παρεμπιπτόντως, επειδή ο εκδότης γνωρίζει την είδηση, ελπίζω να μην την δημοσίευσε.
* Που λέτε, αγαπητοί μου αναγνώστες, έχω την τεράστια τιμή να καυχιέμαι ότι οι προσπάθειες εμού και κάποιων καλών φίλων, συναδέλφων και συναγωνιστών, συμπεριλαμβανομένου και του ανωτέρω εκδότη, έπιασαν τόπο. Τόσοι τόνοι μελάνης, τόσες μπλογκομαχίες, τόσοι διαξιφισμοί, τόσες ερωτήσεις και επερωτήσεις φίλων βουλευτών -μην ξεχάσουμε και το ξύλο που κάτσαμε και φάγαμε- έπιασαν τόπο.
* Αφού εκλήθημεν από τον ανακριτή, μετά την προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών, κατόπιν εντολής του εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, στον οποίον είχαμε καταθέσει, δρώντες αντιστρόφως των ειωθότων, ο αγαπημένος μας δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης, μαζί με τον αντιδήμαρχο, τον αρμόδιο για την Δημοτική Αστυνομία, Ανδρέα Παπαδάκη, καλούνται να απολογηθούν για το παρεμπόριο.
* Ο κ. Κακλαμάνης καλείται να απολογηθεί στην δικαιοσύνη ως προς το γιατί οι Αφρικανοί μικροπωλητές δεν πρέπει να γίνουν κλέφτες και γι’ αυτό να εισπράττουν 40-50 ευρώ την ημέρα, ενώ εμείς οι υπόλοιποι, οι κοινοί και νόμιμοι έμποροι, που δεν βγάζουμε ούτε τα μισά και τον πληρώνουμε κι από πάνω, πρέπει να το ρίξoυμε στις ληστείες για να επιβιώσουμε. Περισσότερα στο επόμενο φύλλο... 
ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΟΥΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris