" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η Βανδή πιάστηκε στα χέρια με Πακιστανό παρέμπορο


Η Δέσποινα Βανδή καβγάδισε έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με έναν άνδρα από το Πακιστάν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χρήσου Νέζου. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Ταξιδεύοντας» σε λίγο καιρό κλείνει 20 χρόνια στη δημοσιογραφία και εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso ποια στιγμή στη καριέρα του θα του μείνει αξέχαστη.

«Έχω “ταξιδέψει” με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα οποία μου έκαναν την τιμή να συνταξιδέψουμε. Κάθε ταξίδι είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα και κάθε φορά βγαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν είναι φίλοι για περισσότερο από τρεις ημέρες. Το μόνο που μας ενώνει είναι η αμοιβαία αλληλοεκτίμηση. Η εκπομπή που δεν μπορώ να ξεχάσω λόγω του απρόοπτου γεγονότος που μου συνέβη ήταν με τη Δέσποινα Βανδή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 2000. Κάναμε συνέντευξη έξω από το πανεπιστήμιο και κάποια στιγμή πήγα στο αυτοκίνητό μου. Γυρνώντας πίσω είδα τη Δέσποινα να έχει πιαστεί στα χέρια με έναν Πακιστανό, γιατί πωλούσε το καινούργιο CD της που δεν είχε ακόμα κυκλοφορήσει», αποκάλυψε ο Χρήστος Νέζος.

Σίγουρα και όλοι οι υπόλοιποι που είδαν από κοντά το σκηνικό θα τους μείνει αξέχαστο! Και πολύ περισσότερο στον κύριο με τα CD!!! 

ΕSSPRESO

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris