" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μείζον θέμα για τον Σαμαρά, το παρεμπόριο

Την αγορά της Τρίπολης επισκέφθηκε προχθές ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αρκαδία.

Αναφερόμενος στην κρίση και την κατάσταση στην οικονομία και την αγορά, ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: "Υπάρχει κόσμος που δικαίως παραπονείται ότι υπάρχει πρόβλημα όχι μόνο με την ίδια τη δουλειά, όχι μόνο με την έλλειψη κατανάλωσης που γίνεται μέσα από αυτή τη φοροκαταιγίδα που μας επεφύλασσε το ΠΑΣΟΚ.Κάποτε έλεγε λεφτά υπάρχουν και σήμερα δεν τα βρίσκει και πάει να τα πάρει από εκείνους που δεν έχουν κι εκεί είναι το πρόβλημα".


Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι υπάρχει ωστόσο "και άλλο ζήτημα, το ότι δεν έχουμε ασχοληθεί όσο πρέπει κι εδώ υπάρχει ευθύνη και της δικιάς μου της παράταξης, με το θέμα του παραεμπορίου".

Δηλαδή, εξήγησε, "το γεγονός ότι έξω από τα καταστήματα υπάρχουν οι παράνομοι και συνήθως το ΣΔΟΕ κυνηγάει μέσα τους νόμιμους κι αφήνει απέξω τους παράνομους να ασελγούν σε βάρος της αγοράς, για αυτό κι εμείς έχουμε κηρύξει πόλεμο στο παραεμπόριο και θα τον συνεχίσουμε μέχρι τέλους".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris