Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μεγάλη ποδηλατική γιορτή, στο Γέρακα.

Μία μεγάλη ποδηλατική γιορτή θα στηθεί στο Γέρακα στις 24 Οκτώβρη!
Το ΜΤΒ Racing Park Γέρακας αναμένεται να πλημμυρίσει κόσμο- μικρούς και μεγάλους λάτρεις του ποδηλάτου, επαγγελματίες αθλητές και ερασιτέχνες που επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά του mtb από τους καλύτερους του είδους.

Πέρα από το 1ο MTB CIRCUIT ΓΕΡΑΚΑ που θα αποτελεί το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων, στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα θα υπάρχει ζωντανή hip hop μουσική.
Επίσης όσοι-ες δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 21/10 θα λάβουν την καρτέλα αγώνα με το όνομά τους κάτω από τον αριθμό συμμετοχής. Ένα όμορφο αναμνηστικό από τον αγώνα!
Στο πλάι των αθλητών του 1ου MTB Circuit Γέρακα θα βρίσκεται και ο συλλόγος γυναικών Γέρακα "Η Εργάνη" που θα τους καλωσορίσει και θα τους προσφέρει παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά εδέσματα. Ο συλλόγος γυναικών "Η Εργάνη" στεγάζεται σε παλιό βαγόνι του Ηλεκτρικού στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, στον ίδιο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.