" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Προς κάθε υγιώς σκεπτόμενο έλληνα!!! Απαιτούμε κάθε 3μηνο εκλογές

Θέμα: <<Απαιτούμε κάθε 3μηνο εκλογές>>

Διότι:
Τα παζάρια(όπου και εργαζόμαστε) αποτελούν πόλο έλξης όλων των ενδιαφερόμενων  υποψήφιων για τις εκλογές, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου!!
Οι λόγοι απαίτησης:
~Είναι χαρά μας να βλέπουμε  ανθρώπους καλοξυρισμένους, με την ακριβή τους κολόνια, με τα κοστούμια Αrmani  και τα καλογυαλισμένα παπούτσια twins να γίνονται ένα με εμάς και να κυλιούνται στην κυριολεξία << στο χώμα>>, ανάμεσα στους πάγκους και τη πραμάτεια μας.
~Είναι χαρά μας να τους βλέπουμε να μοιράζουν τα φυλλάδιά τους  στην κυριολεξία <<ψαρωμένοι>>, να σκύβουν να σε φιλούν και να ενδιαφέρονται (χα-χα!!) για την δουλειά μας.
~Είναι χαρά μας να τους βλέπουμε  να <<ψαρεύουν>> ψήφους, από ανθρώπους  σας εμάς που ζούμε στην κυριολεξία και επιβιώνουμε στην ύπαιθρο και να μας σφίγγουν τα ιδρωμένα χέρια μας, λες και είμαστε ο σωτήρας τους!!
~Είναι χαρά μας να τους βλέπουμε όλους αυτούς, να πηγαίνουν στην καντίνα του παζαριού και να τρώνε <<βρώμικο>> λες και είναι το καλύτερο έδεσμα του κόσμου και ασυνήθιστοι γαρ να γεμίζουν όλο λαδιές τα ριγέ και ακριβά τους πουκάμισα.
 Λυπούμαστε
όταν τους βλέπουμε να <<ζηλεύουν>> κάποια πράγματα από αυτά που εμπορευόμαστε και να βάζουν την προσωπική τους ασφάλεια να τους <<τα αγοράσει>> και λυπούμαστε που πάντα όλοι τους,  ξεχνάνε να μας πληρώσουν.
~Μας χαροποιεί όμως το γεγονός πως μετά την ταλαιπωρία περιήγησης στους χώρους του παζαριού οι <<μεγάλοι>> μας πολιτικοί φεύγουν με τα κοστούμια  Αrmani  τσαλακωμένα,  τα παπούτσια twins  σκονισμένα και αντί για κολόνια Boss, ευωδιάζουν από την τσίκνα του σουβλακιού.
Να γιατί θέλουμε εκλογές κάθε 3μηνο!!
Γιατί μόνο τότε μας σφίγγουν τα ιδρωμένα χέρια μας, μας ρωτούν για τα παιδιά μας, για τις συνθήκες επιβίωσής μας
Γιατί μόνο τότε μας θυμούνται……
Για όλους τους πιο πάνω σοβαρούς λόγους και
Εμείς πάντα ..θα τους θυμόμαστε

Γραμματεία Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris