" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»

Ο Όμιλος UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων και ο Ηπειρωτικός Σύνδεσμος Πειραιά, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση- Αφιέρωμα με τίτλο «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ», στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ.Κόσμος πολύς προσήλθε στην εκδήλωση και γέμισε ασφυκτικά κάθε σημείο της αίθουσας.

Είναι η αγάπη που υπάρχει σε όλους να πηγαίνουμε σε καλές εκδηλώσεις και κυρίως εκεί που υπάρχει η παράδοση, η κουλτούρα και ο πολιτισμός.
Έγιναν βραβεύσεις σημαινουσών προσωπικοτήτων των γραμμάτων, του αθλητισμού και των αγώνων.
Ανάμεσα στους βραβευθέντες και, ο Πειραιώτης Δικηγόρος, πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και των Ηπειρωτών Πειραιά κ. Βασίλης Βενέτης, ο Διεθνής Ποδοσφαιριστής κ. Αντώνης Νικοπολίδης και άλλοι.
Στην εκδήλωση εκτός των άλλων παραβρέθηκαν και, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Πέτρος Μαντούβαλος, οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Φύκια Μελίνα, Αναστάσιος Βενέτης και Γαβρήλος Αμεραλής, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, οι Υποψήφιοι Περιφερεικοί Σύμβουλοι κ.κ Λίτσα Αγαλοπούλου – Πετράκου και Δημήτρης Βενέρης, ο Δικηγόρος και Στοχαστής κ. Μιχάλης Βλάμος, η Υπεύθυνη Εθιμοτυπίας της Νομαρχίας Πειραιά κ. Χαρά Νικολακάκη.
Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Ομίλου UNESCO Πειραιά και Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη κ. Γιάννη Μαρωνίτη που είχε τον όλο συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης. Είναι ακούραστος Εργάτης του Πολιτισμού και του χρωστάμε πολλά.
Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Ηπείρου.

Ελένη Κανατσέλη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris