" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Επίσημα, με ακτινίδια


Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 7:30 μ.μ. η 6η Γιορτή Ακτινιδίου Πυργετού – Αιγάνης από τον Δήμο Κάτω Ολύμπου, μια γιορτή που είναι ιδιαίτερης σημασίας για τους αγρότες της περιοχής, καθώς βάσιμα συμβάλλει στην προώθηση και στήριξη του οικονομικά ανταγωνιστικού και ποιοτικά ασυναγώνιστου αγροτικού προϊόντος.
Το πρόγραμμα της γιορτής είναι το παρακάτω:
20:00: Προσέλευση, παρουσιάσεις
20:10: Αγιασμός
20:25: Σύντομη εισαγωγική αναφορά στη Γιορτή Ακτινιδίου από το δήμαρχο Κάτω Ολύμπου κ. Ν. Βαλσαμόπουλο
20:35: Χαιρετισμοί επισήμων
20:45: 0μιλία από τον γεωπόνο της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φίλιππο Μάντζαρη με θέμα «Το ακτινίδιο ποιότητας και οι προοπτικές του».
21:45: Πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με χορωδία του Δήμου Νέσσωνος υπό την διεύθυνση του κ. Κ. Ταμβακά, παραδοσιακοί χοροί από τα συγκροτήματα του Πολ. Συλλόγου Φιλιππούπολης Λάρισας, του Συλλόγου «Βάιος Μαλλιάρας» Πυργετού, παραδοσιακή μουσική
Στο τέλος θα παρατεθεί δεξίωση επισήμων και κοινού, με γλυκά, αναψυκτικά, πίτες του Σ.Γ. Αιγάνης, κρασί Ραψάνης και προσφορά συμβολικού δείγματος ακτινιδίων.
Στο χώρο της Γιορτής θα υπάρχουν πρατήριο τοπικών προϊόντων του Συν/σμού Γυναικών Αιγάνης και πρατήριο διάθεσης εκλεκτών ακτινιδίων σε καταναλωτές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris