" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

«Η φιλανθρωπία δεν έχει σύνορα γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτυχεί μόνος του»


«Η φιλανθρωπία δεν έχει σύνορα
γιατί κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ευτυχεί μόνος του»

Πολιτιστική φιλανθρωπική εκδήλωση
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
στα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη
Η θεατρική ομάδα «Μεταμόρφωση», σε συνεργασία με την Πρέσβειρα Καλής θελήσεως Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση του Aids (UNAIDS) κ. Μέρω Κεσεσίογλου, το Προξενείο της Ακτής Ελεφαντοστού στην Ελλάδα και την Ελληνική Δράση Αφρικής (Μ.Κ.Ο.), οργανώνουν πολιτιστική φιλανθρωπική εκδήλωση το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 στις 7μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτήριων Νέα Γενιά Ζηρίδη στα Σπάτα.

Στην εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Συκιωνίων, θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο του Θωμά Χαλβατζή «Το Μυστικό της Ζωής» από την νέα Παιδική Σκηνή Μουλκίου Κορινθίας σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Γιαμπουράνη. Η παράσταση παρουσιάζεται από παιδιά και νέους ηλικίας από 4 έως 27 ετών της νέας παιδικής Σκηνής Μουλκίου. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «Το Μυστικό της ζωής» Συγγραφέας: Θωμάς Χαλβατζής, Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Γιαμπουράνη, Σκηνικά-κοστούμια: Μαρία Καραθάνου, Μουσική: Δημήτρης Κελέσης, Σχεδιασμός φωτισμού Γιάννης Σίδερης, Ήχοι-επεξεργασία ήχων: Μανόλης Παπαχρίστου, Εκτέλεση φωτισμού: Γιάννης Σίδερης, Χρήστος Ηλίας, Γιάννης Σοφός, Χρήστος Πανούσης. Παράλληλα, οι οργανωτές αναλαμβάνουν την πρωτοβουλία και να καθιερωθεί η 23η Οκτωβρίου κάθε χρόνου ως μια καινούργια Παγκόσμια μέρα πράξης σεβασμού στην ζωή και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Κανείς πια δεν αμφισβητεί ότι πλανήτης μας έχει ανάγκη από ένα καινούργιο άνθρωπο όπου ο σεβασμός στην ζωή, τη φύση και η προσφορά στον συνάνθρωπο θα είναι ΣΚΟΠΟΣ. Αυτό είναι και το όραμα της Θεατρικής Ομάδας «Μεταμόρφωση», που με σύμμαχο την τέχνη έχει σαν σκοπό να προφέρει σε χώρες που πλήττονται από την φτώχεια και έχει την ευθύνη για την υλοποίηση της πολιτιστικής εκδήλωσης στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη στις 23 Οκτωβρίου.

 Πριν από την παράσταση θα γίνουν σύντομες ομιλίες από την κα Μάνια Ζηρίδη, την Πρέσβειρα καλής θελήσεως Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση του Aids κ. Μέρω Κεσεσίογλου, την Ιστορικό Τέχνης, δρ. Παν/μίου Σορβόννης κ. Μαρίνα Γκόντα, και τον οικονομολόγο-ψυχολόγο, εκπαιδευτικός ΙΕΚ κ. Ιωάννη Αναστασιάδη. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος. Τα έσοδα της Εκδήλωσης θα δοθούν για την ενίσχυση και συνέχιση του έργου του Ορφανοτροφείου «ΕΛΛΑΣ» στην Ακτή Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται παιδιά ορφανά που είναι φορείς ή πάσχουν από ΑΙDS.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris